Артикул:
19598

Постільна білизна Tivolyo Home ANEMON

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 4

Комплект елітної постільної білизни Tivolyo Home ANEMON від провідної турецької торгової марки з піввікової історією. Виробник високо цінується на європейському ринку і користується великим попитом. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, тканина виконання - сатин delux. Красиве син е е постільна білизна прикрашено чудовим квітковим візерунком, який надає виробу якусь розкіш. Текстиль органічно впишеться в будь-який інтерєр і стане гідним доповненням інтерєру спальної кімнати. Поставляється в подарунковій упаковці з картону від виробника.

На якість сну впливає безліч факторів, у тому числі і характер постільних речей. Сатинове білизна не раз доводило, що гідно, відрізняється високою якістю. Текстиль не тільки розкішно виглядає, він мякий і приємний на дотик. Сатин де люкс - по праву вважається одним з найкрасивіших матеріалів, по відчуттях він дуже нагадує натуральний шовк. Такий ефект досягається завдяки складному переплетення ниток, а також використанню скручених бавовняних волокон, які й надають поверхні блиск. Для виворітного боку використовують звичайні нитки, поверхня мяка і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з матрацом. Білизна не сковзається і не сповзає під час використання.

Виріб повністю безпечно і гіпоалергенні, підійде для щоденного використання людям з особливо чутливою шкірою. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил. У холодну пору року поверхня подарує тепло і затишок, а в спеку порадує прохолодою. Білизна характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю.

Сатинове білизна дуже міцне і чудово переносить часті машинні прання. Для того що б мереживо зберегло свій новий зовнішній вигляд, текстиль рекомендовано прати при дбайливому режимі, окремо від інших речей. Температура води для прання повинна становити 30-40 градусів, краще використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити дуже гарне на відкритому повітрі або в провітрюваному приміщенні, попередньо розрівнявши поверхню. У разі необхідності, постільна можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Купити шикарне постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Демократичні ціни зроблять покупку ще більш приємною. Текстиль стане вигідним придбанням у власний будинок і прослужить довгі роки. Приносячи позитивні емоції і комфорт під час сну і відпочинку. Виріб стане чудовим варіантом дорогого подарунка для друзів і родичів з нагоди будь-якого торжества і свята.

Деталі товару
19598

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт TL F078
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам прекрасний комплект постільної білизни від відомого турецького бренду Love You. Вам сподобається відмінну якість тканини, мякий бавовна відмінно зберігає свої властивості після прання, він досить...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elegant-bej
rating 0 відгуків
5 948,00 грн
Це красиве комплект постільної білизни Tivolyo Home ELEGANT BEJ зроблений з кращого турецького сатину відомим виробником текстилю для дому. Модель вийшла простий і оригінальної одночасно, бежевий сатин прикрашений...
Love You КПБ сатин лайт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишукана постільна білизна від турецької торгової марки Love You - внести розкіш і комфорт в кімнату. Виконано в сірому кольорі і прикрашено чудовими візерунками, таке постільна білизна стане родзинкою Вашої...
Комплект постільної білизни HOBBY ранфорс Almina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY ранфорс Almina - прикрасити ліжко ніжними кольорами, створити атмосферу комфорту і затишку! Міцність матеріалу і якісні барвники на довгий час збережуть яскравість малюнка. Мякість тканини...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти