Артикул:
19577

Постільна білизна TAC jakar Violette PVC

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Супутні товари
TAC jakar  Violette TAC jakar  Violette
rating 0 відгуків
3 950,00 грн
Біле постільна білизна Tac jakar Violette відрізняється витонченими візерунками і якісним пошиттям. Турецький виробник постарався, щоб Ваш сон був гарантовано затишним і комфортним з таким постільною. Тканина...
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект елітної постільної білизни TAC jakar Violette PVC від провідного турецького виробника, який прославився далеко за межами своєї батьківщини. Постільна білизна пошито з сатину і жаккарда, до складу входить 100% натуральний егейський бавовна вищого сорту. Класичне біле постільна прикрашено жакардовим малюнком у вигляді стилізованого квіткового орнаменту до пари бароко. Елегантний текстиль стане прикрасою будь-якого інтерєру. Постіль завжди буде мати розкішний багатий зовнішній вигляд. Поставляється в подарунковій упаковці з логотипом фірми.

Постільна білизна з сатину набагато доступнішим шовкового, однак, по відчуттях нічим йому не поступається, і навіть має низку переваг. Лицьова сторона тканини гладка і блискуча, а виворітна - мяка і шорстка. Білизна прекрасно драпірується і не совається під час використання по матрацу. Такий ефект досягається завдяки використанню для виробництва двох видів ниток. Більш товсті йдуть для основи, а тонкі сильно скручені нитки для лицьового боку.

Пропонований комплект забезпечить максимальний комфорт і зручність під час сну. Матеріал володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на всьому організмі. Поверхня не викликає подразнень і алергічних реакцій, навіть на найбільш чутливою і ніжній шкірі. Висока гігроскопічність і повітропроникність забезпечують правильний теплообмін. Білизна підійде для використання цілий рік. Влітку воно не буде парити, а взимку допоможе зберегти тепло.

Зносостійка міцна тканина не вимагає спеціального догляду і добре переносить часті прання при високих температурах. Перше прання варто провести при температурі води 40 градусів, надалі температуру можна збільшити до 60 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах. Поверхня залишається гладкою і рівною, рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок і спрощує догляд за виробом.

Пропонований комплект високоякісного постільної можна купити оптом і в роздріб, наш інтернет магазин приємно порадує своїх покупців демократичними цінами. Купівля стане вигідним капіталовкладенням, таку білизну здатне служити десятиліттями, зберігаючи свій привабливий зовнішній вигляд. Постільна білизна, це універсальний подарунок, який можна піднести абсолютно всім з будь-якого приводу і нагоди. Текстиль буде довгий час радувати власника, нагадуючи про турботу і чудовому смаку свого дарувальника.

Деталі товару
19577

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0011 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купивши комплект постільної білизни і сатину з мереживом, Ви створите прекрасну атмосферу і внесете яскраву деталь в інтерєр кімнати. Тканина високої якості, міцна, мяка, відмінно пропускає повітря і зберігає тепло....
Комплект постільної білизни BV S 0047, сатин друкований
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни в класичному виконанні від турецького виробника виглядає свіжо і оригінально. Шотландська клітина, доповнена квіткової канвою, прикрасить інтерєр Вашої спальні і доповнять його...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Долина"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You сатин "Долина" леопардового забарвлення прикрасить будь-який інтерєр! Лицьова сторона підодіяльника представлена в поєднанні бежевого і коричневого кольорів, прикрашена зображенням...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти