Артикул:
19576

Постільна білизна TAC jakar Brinley

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект елітної постільної білизни TAC jakar Brinley PVC від провідного турецького виробника широко відомого на європейському ринку. До складу продукції входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Виріб комбінованого типу пошито з сатину жаккарда. Простирадло з гладкого сатину, підодіяльник - сатин з внутрішньої сторони і розкішний жакардовий візерунок із зовнішнім. Дві наволочки виготовлені з гладкого сатину і дві з жаккарда. Великий традиційний східний візерунок виглядає дуже елегантно і розкішно. Модель представлена в сірому, білому і бежевому кольорі. Комплектується в подарункову упаковку від виробника.

Постільна білизна з сатину - це варіант якісного текстилю, який забезпечить здоровий і повноцінний сон. Матеріал дуже привабливий володіє мерехтливим блиском і шовковистістю. Такий ефект досягається завдяки особливому переплетення двох видів ниток. Більш товсті волокна використовують для основи, а кручені тонкі - для лицьової сторони. Таким чином, зі споду виходить мякою і шорсткою, текстиль прекрасно драпірується і не совається по ліжку. Сатіна притаманні всі корисні якості бавовни. Склад повністю гіпоалергенний і не викликає подразнень, навіть на самій чутливій шкірі.

Виріб з сатину забезпечує оптимальний баланс температур не залежно від навколишнього середовища. Влітку постільна подарує легку прохолоду, а взимку допоможе зігрітися. Білизна гигроскопично, прекрасно вбирає і відводить вологу. Спляча людина буде відчувати максимальний комфорт і зручність. Текстиль не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи.

Матеріал дуже міцний і довговічний, при цьому білизна з сатину збереже свою зовнішню привабливість, колір, форму і корисні якості. Текстиль не вимагає спеціального догляду, його можна прати в пральній машині дотримуючись простих рекомендацій від виробника, які вказані на упаковці.

Купити елітний комплект постільної білизни можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Ціни приємно порадують покупців своєю демократичністю. Пропонований набір, це прекрасний вибір в власний будинок, шикарне білизна прикрасить будь-який інтерєр і наповнить атмосферу розкішшю і елегантністю. Домашній текстиль - це прекрасний варіант універсального подарунка. Презент можна піднести абсолютно всім з будь-якого приводу і торжества.

Деталі товару
19576

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
жаккард, сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Малюнок
жаккардове переплетення
Упаковка
поліетиленова упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Турецький бренд постільної білизни Love You популярний, завдяки високій якості і чудовому дизайну. Таке постільна білизна перетворить спальну кімнату. Мякий натуральна бавовна забезпечить спокійний і міцний сон Вам...
КПБ Arya  Bogen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна, яке поєднувалося б зі світлим інтерєром? Комплект постільної білизни Arya Bogen відмінно поєднується також з елементами декору зеленого кольору. Турецький виробник домашнього текстилю...
Комплект постільної білизни Love You 2 Бамбук
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни Love You Бамбук - відмінне рішення для любителів квітів, дерев і всього зеленого, що дає природа. Комплект зроблений чудово, мякий і міцний сатин подарує Вам чудовий сон і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти