Артикул:
19575

Постільна білизна TAC DISNEY Sofia Forest

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1 шт.

комплект підліткового постільної білизни TAC DISNEY Sofia Forest для дівчинки від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Білизна пошито з нової тканини - ранфорс, яка виготовлена на основі 100% бавовняного волокна. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни виконаний в стилі улюбленого дитячого мультсеріалу «Софія прекрасна». 3 D зображення виглядає дуже красиво і реалістично. Барвисте постільна білизна з улюбленою героїнею точно порадує дівчаток і прикрасить дитячу кімнату. Комплектується виріб в подарункову упаковку з логотипом фірми.

Пропоноване постільна володіє чудовими експлуатаційними властивостями. Ранфорс ідеально підходить для пошиття дитячого та підліткового білизни. Матеріал є поліпшеним варіантом бязі. Висока щільність і використання скручених бавовняних ниток забезпечую високу міцність і довговічність. Поверхня дуже мяка і ніжна на дотик. Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергії і подразнень. Для нанесення малюнка використовують високоякісні барвники підвищеної стійкості, тканина зберігає свою привабливість навіть через кілька років. Текстиль прекрасно драпірується і практично не мнеться, ліжко завжди буде виглядати привабливо і акуратно.

Білизна не накопичує пил і статичну електрику, добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати. Висока гігроскопічність забезпечує максимальний комфорт і зручність під час сну. Увібравши в себе велику кількість рідини, на дотик поверхню залишиться сухою. Головною особливістю матеріалу вважається його здатність підлаштовуватися під навколишнє середовище. У жарку пору року поверхня порадує легкої прохолодою і свіжістю, а в холодну зиму допоможе зігрітися і утримати тепло.

Виріб не примхливо в догляді, легко стирається і легко прасується. Для прання рекомендована температура води 40-60 градусів. Текстиль швидко сохне в природних умовах, не боїться впливу сонячних променів. Поверхня зберігає свою яскравість, форму і корисні якості протягом довгих років активної експлуатації.

Прекрасне білизна для юної принцеси можна купити в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Розумне співвідношення ціни і якості приємно порадує покупців. Виріб подарує масу приємних тактильних відчуттів дитини і забезпечить міцний сон і зручність. Це прекрасний подарунок для своєї дитини, а так само для родичів і друзів. Текстиль точно стати в нагоді і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
19575

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Парма Ваніль
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ще один варіант чудового постільної білизни з мікрофібри, в більш теплих тонах. Комплект виглядає чудово, етнічні мотиви виражені більш чітко. Мікрофібра приємна на дотик, дуже мяка і легко чиститься. Комплект,...
Комплект постельного белья жаккард с кружевной каймой,TF B 0013
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни турецького виробництва, подарує Вам комфортний сон і відпочинок, а також стане оригінальним доповненням вашої спальні. Мяка тканина сатин має високу щільність і мякість, легко...
Комплект постільної білизни ARYA бамбук Fiorina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Приємне поєднання відтінків бузкового і рожевого з принтом орхідей на постільній білизні ARYA бамбук Fiorina дозволить Вам милуватися ним кожен день. Висока якість матеріалів і виконання набору забезпечить його...
КПБ Love You сатин
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Представляємо Вашій увазі красиву постільну білизну з дивовижним поєднанням чорного і білого кольорів. Відомий виробник Love You постарався, щоб Ви могли не тільки насолодитися чудовою мякістю сатину, а й прикрасити...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти