Артикул:
19574

Постільна білизна TAC DISNEY Rapunzel Dream

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1 шт.

комплект підліткового постільної білизни TAC DISNEY Rapunzel Dream для дівчинки виготовлений з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений набивним (друкованим) способом. Відомий турецький виробник завоював бездоганну репутацію у себе на батьківщині і далеко за її межами. Білизна відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Пропонована модель виконана в стилі улюбленого мультика «Заплутана історія Рапунцель». Постільна прикрашає зображення веселої принцеси, яка ширяє над галявиною зеленной трави. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - є новинкою текстильної промисловості, тканину зявилися зовсім недавно, і вже встигла завоювати любов і довіру споживачів. Це міцна і щільна тканина, для виготовлення якої використовую глибоко очищені скорочення бавовняні нитки. Завдяки такій техніці виробництва, матеріал дуже мякий і приємний на дотик, поверхня гладенька і шовковиста. Ранфорс прекрасно підходить для пошиття дитячого та підліткового білизни, він володіє чудовими властивостями і якостями.

Матеріал гігроскопічний, білизна прекрасно вбирає вологу, тому сон ніколи не буде супроводжуватися «парниковим ефектом», сплячий ніколи не спітніє. Ввібравши в себе зайву фізіологічну рідину, на дотик поверхню залишиться сухою. Ранфорс добре пропускає повітря, дає шкірі вільно дихати. Натуральна тканина не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на якості сну. Людина добре висипається, так як його нервова і серцево - судинна система не відчуває постійного роздратування слабкими електричними розрядами. Поверхня не викликає алергії і потертостей на шкірі. Білизна здатна підлаштовуватися під зовнішнє середовище і підтримувати оптимальний температурний режим.

Текстиль простий в побуті і не вимагає спеціального догляду. Білизна з ранфорса можна прати в пральній машині при температурі води 40-60 градусів. Сушити виріб рекомендується в распрямления вигляді при природних умовах. Матеріал стійкий до впливу ультрафіолету, практично не мнеться і рідко потребує прасування.

Купити прекрасний комплект для юної принцеси можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Білизна подарує ніжність і затишок дитині, порадує привабливим дизайном, підвищить настрій. Це прекрасний подарунок для дівчинки з будь-якого приводу і нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
19574

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Digital Saten Exotic Paradise
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 101,16 грн 4 228,00 грн
Постільна білизна Tac Digital Saten Exotic Paradise Gri , білизна високої якості від відомого турецького виробника. Яскраві квіти і приємні відтінки безсумнівно прикрасять вашу спальню. Постільна зроблено з сатиновою...
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Давно шукайте і хочете купити постільна білизна з відмінною якістю? Тоді комплект постільної білизни First Choice ranforce WAVE створений для Вас. Красиві хвилі підійдуть до спальної кімнати в класичному стилі і стилі...
2 645,00 грн
Соковиті фарби для підняття настрою! Постільна білизна білого кольору з лицьового боку прикрашено яскравими маками. Зворотний бік підодіяльника і простирадло поєднуються з квітами, яскраво-червоного кольору. У...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти