Артикул:
19572

Постільна білизна TAC saten Larissa

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни TAC saten Larissa від турецького виробника, який прославився далеко за межами своєї батьківщини і займає лідируюче місце на європейському ринку домашнього текстилю. Виріб складається з 100% бавовни вищого гатунку. Тканина виконання - сатин високої щільності. Дизайн білизни вражає своєю легкістю і ніжністю, виконане в рожевих відтінках, воно ототожнює весну і радість. На такому ліжку точно насняться солодкі сни, а атмосфера наповниться теплом і домашнім затишком. Поверхня прикрашена в польоті метеликами і квітами. Комплектується виріб в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Пропонований набір постільної білизни прекрасно впишеться в будь-який інтерєр і зможе забезпечити комфорт і зручність під час сну. Незважаючи на широкий асортимент нових тканин, сатинова постільна білизна не поступається своє лідерство за попитом. Натуральна тканина високої щільності має подвійну поверхню. Лицьова сторона гладенька і ніжна, має благородним атласним блиском. Основа сатину трохи шорстка і мяка, завдяки цьому, білизна НЕ совається по ліжку і не скочується під час використання.

Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно відбивається на всьому організмі. Поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Тканина чудово пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, це забезпечує правильний теплообмін. Постільна білизна комфортно використовувати як в холодну пору року, так і в літню спеку. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні, завдяки високій гігроскопічності. Виріб прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати шикарний зовнішній вигляд, навіть без декоративного покривала, це зручно і дуже практично.

У побуті комплект не вимагає спеціального догляду і чудово переносить часті машинні прання. Рекомендована температура води 40-60 градусів, сушити виріб слід в природних умовах, попередньо добре розпрямивши. Текстиль стійкий до сонячного світла і механічних впливів. При необхідності можна пропрасувати зі зворотної сторони. Білизна зберігає свою форму і привабливий зовнішній вигляд довгі роки найактивнішою експлуатації.

Купити пропонований комплект можна за демократичною ціною в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це прекрасний варіант для власного будинку і чудовий варіант подарунка для родичів і друзів. Презент відрізняється своєю універсальністю, його можна піднести абсолютно всім і з будь-якого приводу.

Деталі товару
19572

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Gelin Home  EBRU + покрывало
rating 0 відгуків
23 701,00 грн
Купити шикарний комплект постільної білизни Gelin Home EBRU - внести в Вашу спальню розкіш і пишність. Турецькі майстри використовували кращий сатин і велюр для створення красивого постільної білизни високої якості....
TAC DELUX SATEN  ASPEN  kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN kahve з абстрактним малюнком від турецького виробника - створити неповторну атмосферу у Вашій спальні. Сатин щільний, мякий, повітряний, з шовковим блиском....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти