Артикул:
19564

Постільна білизна з мереживом Tivolyo Home OLIVIA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 297 бали. Ваш кошик буде загальним 297 бали який можна перетворити на ваучер на 297,00 грн.

5 948,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Наволочка з мереживом - 50 х 70 х 2

Постільна білизна з мереживом Tivolyo Home OLIVIA преміального турецького виробництва. До складу виробу входить 100% натуральна бавовна, тканина виконання - сатин де люкс. Продукція відповідає санітарним нормам і високим стандартам європейської якості. Ніжне рожеве постільна білизна виконано в класичному стилі. Окрасою білизни служить чудове мереживо в тон вироби. Текстиль має неповторний шарм, він прикрасить інтерєр і створить атмосферу тепла і домашнього затишку. Комплектується в подарункову упаковку і пакет з фірмовим логотипом.

Постільна білизна здатне поліпшити якість сну і забезпечити максимальну зручність і комфорт. Сатин володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Незважаючи на широкий асортимент нових тканин, сатинова білизна лідирує за попитом. Для виготовлення сатину використовують два види ниток, товсті, які беруть за основу і тонкі сильно скручені - для лицьової сторони. Матеріал виходить гладеньким і блискучим, по відчуттях дуже нагадує справжній шовк, проте він має ряд переваг. Поверхня не холодить, текстиль доступніший і, завдяки шорсткою виворітного стороні, не скачується з ліжка.

Екологічно чистий натуральний склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль добре драпірується і не мнеться під час використання. Постіль завжди буде мати охайний і акуратний зовнішній вигляд, навіть без використання декоративного покривала. Поверхня характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Завдяки чому підтримується оптимальний тепловий баланс. Що виділяється тілом фізіологічна рідина абсорбується і виводитися назовні, зберігаючи відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику.

Комплект сатинового постільної білизни не вимагає спеціального догляду. Текстиль здатний перенести до 300 циклів машинного прання, повністю зберігши свої корисні властивості, форму і привабливий зовнішній вигляд. Для збереження мережива краще прати білизну окремо від інших речей, температура води повинна становити 40 градусів. Постільна швидко сохне в природних умовах і рідко потребує прасування.

Купити елітна постільна білизна можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Білизна стане чудовим придбанням в свій будинок і буде довгі роки радувати свого власника. Слід зазначити, що це прекрасний подарунок для родичів і друзів, який точно запамятається і буде з задоволенням використовуватися.

Деталі товару
19564

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
однотонний
Упаковка
подарункова від виробника
Оздоблення
мереживо
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Pierre Cardin ПБ saten Premio євро
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити новий комплект постільної білизни з ексклюзивним дизайном - створити затишну і привабливу атмосферу. Постільна білизна виконано з міцного і дуже мякого сатину. Без зайвих деталей комплект виглядає красиво і...
Комплект постельного белья Love You жаккард  2-23
rating 0 відгуків
0,00 грн
Це розкішний комплект постільної білизни Love You стане чудовим придбанням для Вас і Ваших близьких. Євро розмір постільної дозволить прикрасити Вам найбільше ліжко, а мяка жакардова тканина подарує комфортний сон...
Комплект постельного белья  Mariposa Bamboo saten
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Mariposa Bamboo saten виконаний з сатину. Склад тканини на сто відсотків складається з бамбука і має високу щільність. На наволочках, підодіяльнику і простирадлі постільна білизна має...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти