Артикул:
19551

Постільна білизна Love You сатин лайт TL 12269

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 102 бали. Ваш кошик буде загальним 102 бали який можна перетворити на ваучер на 102,00 грн.

2 048,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Комплектація розміру "Півтора"
Простирадло 180 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 70 x 50 см - 2 шт
Комплектація розміру "Євро"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт
Комплектація розміру "Сімейний"
Простирадло 220 x 230 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 см - 2 шт

Комплект яскравого постільної білизни Love You сатин лайт TL 12269, турецького виробництва, виготовлений відповідно до високих європейських стандартів якості та безпеки. Торгова марка полюбилася споживачам соєю надійністю і широким асортиментом дизайнерських рішень продукції. Виріб складається з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - сатин лайт. Комплект має яскравий, модний дизайн. Різнобарвні широкі смуги з різним принтом, починаючи від клітини і закінчуючи горохом, прикрашають всю поверхню. Безсумнівно, впишеться в будь-який інтерєр спальні, ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно. Білизна допоможе створити атмосферу тепла і домашнього затишку.

Сатин має ряд корисних властивостей і якостей, що робить цей матеріал ідеальним для пошиття постільної. Незважаючи на появу нових і різноманітності вже відомих тканин, білизна з сатину коли втрачають своєї популярності, і займає лідируюче місце по продажах. Натуральна, екологічно чиста поверхню матеріалу, не викликає алергії і подразнень, підійде для використання дітьми та людям з особливо чутливою шкірою.

Білизна має шовковисту, гладку лицьову сторону, по відчуттях вона нагадує шовк, такого ефекту домагаються за рахунок використання кручених бавовняних ниток. Чим більше нитка скручена, тим блискуче буде поверхню. За основу тканини беруть більш товсті бавовняні нитки. Текстиль відрізняється своєю міцністю і зносостійкість, не змінює свій первинний зовнішній вигляд, навіть після багаторічного, активного використання.

При дуже щільному будові структури, тканину все одно добре пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати, запобігаючи, таким чином, поява парникового ефекту. Постільна здатне абсорбувати на себе зайву вологу, при цьому поверхня залишається сухою та комфортною. Текстиль не накопичує статичну електрику, що добре впливає на весь організм людини.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, добре переносить часті машинні прання і високі температури. Швидко сохне в природних умовах, зберігає рівну поверхню і рідко вимагає прасування. Білизна стійко до сонячного світла і не дає усадки. Довгі роки буде радувати своєю яскравістю і привабливістю.

Комплект постільної білизни завжди актуальний і затребуваний подарунок. Його можна піднести всім без винятку, з будь-якого приводу і нагоди. Купити пропонований текстиль, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Порадуйте себе і своїх близьких вже сьогодні, відчуєте всю мякість і ніжність шовковистою поверхні, на такому ліжку будуть снитися воістину солодкі сни.

Деталі товару
19551

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье TAC DIGITAL saten Galena
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Зверніть увагу на цей чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника, відомого по всьому світу своєю високою якістю домашнього текстилю. Комплект зроблений з мякої сатиновою тканини на основі...
КПБ Minteks BENSON mavi
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни Minteks BENSON mavi виділяється своєю колірною гамою і візерунками. Він виготовлений з натуральної сатиновою тканини, яка дозволяє шкірі дихати, вбирає вологу і не викликає...
TAC 3D saten Ocean
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити оригінальне постільна білизна TAC 3D saten Ocean від турецького виробника - внести красиву деталь в інтерєр Вашої спальні. Виконано з сатину високої якості, мяке, міцне, відмінно вбирає вологу. Витримує велику...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Twin Angels
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з сатину від виробника ARYA моделі Twin Angels - засинати і прокидатися з ангелами. Вони охоронятимуть Ваш сон, стежити за спокоєм і порядком в спальній кімнаті. Особлива атмосфера чистоти оселиться...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти