Артикул:
19515

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D GRETA LILA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране1
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box FLORAL 3 D GRETA LILA , від відомого турецького виробника, виконано з нової тканини - ранфорс. У складі вироби, 100% натуральне бавовняне волокно. Виробник дорожить своєю репутацією, тому гарантує високу якість продукції, що випускається. Комплект продається в красивій, подарунковій упаковці від виробника. Комплект виконаний в світлих тонах, поверхня прикрашає малюнок літніх квітів, який виконаний в технології 3 D , це не просто малюнок, а справжня жива картина, яка занурить свого володаря в атмосферу ніжності і романтики, нагадає про тепле літньому сонці і буяння фарб. Така ліжко стане прикрасою будь-якого інтерєру. Ліжко буде завжди виглядати охайно і красиво, навіть без зовнішнього покривала.

Серед іншого домашнього текстилю, особливе місце займає постільна білизна. Адже сон, невідємна частина життя кожної людини, від якості якого безпосередньо залежить здоровя і самопочуття. Купивши пропоноване білизна, купуєте на сто відсотків високоякісний текстиль, який виготовлений відповідно до європейських стандартів і має міжнародну сертифікацію, підтверджуючу якість і безпеку продукції. Виготовлене з натурального, екологічно чистої сировини, при використанні високоякісних барвників, білизна не викликає алергію і подразнень на шкірі. Рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Від інших бавовняних тканин, ранфорс відрізняється більш висока щільність, характером переплетення і якістю самих бавовняних ниток. Для виробництва використовується більш очищене сировину, потім нитки добре скручуються, завдяки цьому, поверхня виходить дуже мякою і шовковистою, в той же час, вона дуже міцна і зносостійка. Білизна не накопичує статичну електрику, що благотворно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Така білизна прослужить довгі роки, при цьому зберігши свій привабливий зовнішній вигляд, яскраві кольори і форму.

Текстиль володіє такими чудовими якостями як терморегуляція, гігроскопічність і повітропроникність. Завдяки цьому, створюються всі умови для приємного і комфортного відпочинку. Білизна може підлаштовуватися під навколишнє температуру і підходить для використання, як влітку, так і взимку, в жаркий спеку воно подарує прохолоду, а в холодну пору - зігріє. Сплячи в такому ліжку, тіло не буде потіти, так як шкіра постійно дихає, а зайва волога швидко поглинається і виводиться назовні.

За білизною легко доглядати, воно добре переносить часті машинні прання , швидко сохне в природних умовах, стійке до сонячного світла. Поверхня зберігає свою гладкість, так що практично не потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

Елітне білизна стане вигідним придбання в свій будинок і послужить чудовим подарунком для друзів і близьких. Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Такий подарунок відрізняється своєю практичністю і універсальністю, підійде всім без винятку, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19515

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Милана двуспальный
rating 0 відгуків
977,00 грн
Представляємо Вашій увазі чудовий сімейний комплект постільної білизни від українського виробника ТМ Мілана. Виконано з бязевих тканини на основі натуральної бавовни, мяке, міцне, приємне на дотик. Таке постільна...
Комплект постільної білизни Love You Бригантина
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Купити чудове постільна білизна з сатину від турецького виробника Love You - подарувати приємний сон і комфортний відпочинок. Зроблене з сатину високої якості, це постільна білизна допоможе створити затишок у Вашій...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти