Артикул:
19514

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D EMILY LILA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box FLORAL 3 D EMILY LILA , від провідного турецького виробника домашнього текстилю, який придбав популярність як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами. Білизна виготовлена з 100% бавовни, без сторонніх домішок і добавок. Тканина виконання - ранфорс. Білизна виконано в ніжних рожевих відтінках і прикрашено малюнком у вигляді квітів, при використанні 3 D технології. Це підносить принт на новий рівень і перетворює його на справжній витвір мистецтва. Квіти, настільки реалістичні, що, здається, від них віє ніжним ароматом. Така білизна стане прикрасою будь-якого інтерєру. Перетворить ліжко в квітучу галявину, створить гарний настрій і подарує воістину солодкі сни.

Продукція відповідає всім санітарним стандартам високої якості і безпеки. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Рекомендовано для використання дітям і людям з особливо чутливою шкірою. Завдяки використанню більш мяких, але скручених ниток при виробництві матеріалу, поверхню білизни набуває ряд корисних якостей і властивостей.

За своєю щільності, ранфорс перевершує бязь, незважаючи на це, білизна дуже легке і повітряне. Має мяку, шовковисту поверхню, яка не схильна до того, що зімяло. На ліжку зберігає свою гладкість і ніжність, дуже приємна на дотик. Володіє високою міцністю і довговічністю. Прослужить довгі роки експлуатації, не змінивши при цьому свого зовнішнього вигляду.

Текстиль добре пропускає повітря, що дозволяє шкірі дихати, уникаючи появи парникового ефекту. Поверхня здатна швидко вбирати і виводити зайву вологу, залишаючись при цьому сухою на дотик. Підійде для використання цілий рік, так як має функцію терморегуляції. Білизна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру, в холодну пору воно зігріє, а в спеку подарує приємну прохолоду. Виріб не накопичує статичну електрику, це створює додаткові умови для міцного, здорового сну. Адже на нервову і серцево-судинну систему з впливають постійні подразники у вигляді електричних імпульсів. Це благотворно впливає на весь організм.

Білизна просто в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності, досить машинного прання, за допомогою миючих засобів. Добре сохне і стійко до сонячного світла. Стійко до линяння і деформацій. При необхідності можна погладити.

Комплект брендового постільної білизни, послужить хорошим подарунком для родичів і друзів. Його можна піднести з будь-якого приводу і нагоди. Купити виріб можливо в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це вигідне придбання в свій будинок і завжди актуальний подарунок для близьких.

Деталі товару
19514

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
1 951,00 грн
Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни Мілана Hotel Stripe від українського виробника. Комплект зроблений з мякого сатину на основі 100% натурального бавовняного волокна, кожне постільна прикрашено 11...
Love You КПБ сатин лайт TL004
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Купити якісну постільну білизну від відомого турецького виробника Love You - подарувати повноцінний відпочинок і відмінний настрій. Зроблено в темно-синьому тлі та прикрашено білими смугами. Виконано з натурального...
Набор Gelin Home  ERGUVAN TRIKO SET
rating 0 відгуків
14 946,00 грн
Купити комплект постільної білизни Gelin Home ERGUVAN TRIKO SET - надати особливий шарм і елегантність Вашої спальні. Виконано в приємний кольорах, оформлено вишуканим мереживом, таке постільна білизна стане прикрасою...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти