Артикул:
19513

Постільна білизна Cotton Box FLORAL 3 D NERISSA

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 91 бали. Ваш кошик буде загальним 91 бали який можна перетворити на ваучер на 91,00 грн.

1 832,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box FLORAL 3 D NERISSA , виконаний з нової тканини ранфорс, в складі якої 100% натуральна бавовна. Країна виробництва-Туреччина, торгова марка займає лідируюче місце на ринку, як всередині країни, так і далеко за її межами. Білизна поставляється у фірмовій, подарунковій упаковці від виробника. Технологія нанесення 3 D малюнка, дозволяє зробити з домашнього текстилю справжній витвір мистецтва. Такий високоякісний малюнок не змінитися навіть після тривалої експлуатації виробу. Представлений комплект виконаний в сіро-блакитний колірній гамі, прикрашений зображенням букета квітів у вазі. Малюнок настільки реалістичний, що здається в кімнаті лунає легкий аромат квітів. Текстиль прикрасить будь-який інтерєр, можна використовувати без зовнішнього покривала. З таким білизною ліжко завжди буде виглядати нарядно і акуратно.

Завдяки новим розробкам, текстиль з ранфорса набуває ряд чудових властивостей, які вигідно відрізняють його від продукції з інших матеріалів. Полотняний спосіб переплетення скручених бавовняних ниток, додає білизні одночасно ніжність і міцність. Матеріал має високий ступінь зносостійкості, а його щільність обходить в рази бязь. На ліжку така білизна зберігає ідеально гладку, шовковисту поверхню, яка не змінюється з плином часу.

Повністю натуральна, екологічно чиста продукція, відповідає високим стандартам європейської якості. Не викликає алергії і подразнень на шкірі, рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям. Поверхня не накопичує статичну електрику, що сприятливо впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Текстиль може підлаштовуватися під навколишнє температуру і індивідуальний тепловий баланс свого володаря. Здатний дарувати приємну прохолоду в літню спеку і зберігати тепло взимку. Білизна здатне поглинати вологу і пропускати повітря, завдяки чому, шкіра людини дихає, не створюється парниковий ефект.

Комплект не вимагає спеціального догляду, достатньо звичайної машинного прання при використанні миючих засобів. Добре сохне в природних умовах і практично не вимагає прасування, що значно економить час і сили домогосподарок. Білизна стійко до сонячного світла і механічних пошкоджень.

Купівля пропонованого білизни для себе, це вигідне капіталовкладення, адже його вистачить на довгі роки. Текстиль так само є чудовим варіантом подарунка для близьких і друзів. Купити товар можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Елітне постільна сподобатися всім без винятку і принесе радість своєму власникові.

Деталі товару
19513

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни сатин друкований, BV S 0008
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Цікавий комплект постільної білизни з друкованого сатину. Геометричний малюнок і приємний відтінок неодмінно стануть чудовою прикрасою Вашої спальні. Бавовняна тканина подарує чудовий сон і відмінний відпочинок, а...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти