Артикул:
19508

Постільна білизна Cotton Box PLAİN RANFORCE evro MURDUM

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Підковдра 200x220 см.
Простирадло: 240x260 см.
наволочки: 2 шт. 50x70 см.

Комплект постільної білизни Cotton Box PLA İ N RANFORCE evro MURDUM від провідного турецького виробника, виконано з 100% натурального бавовняного волокна, тканина виконання - ранфорс. Білизна комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Текстиль поєднує в собі фіолетовий, рожевий і сірий колір, які добре гармонують між собою. Білизна відмінно впишеться в будь-який інтерєр. Створить атмосферу домашнього тепла і затишку. Ліжко завжди буде виглядати нарядно і охайно, навіть при відсутності зовнішнього декору.

Постільна білизна є невідємним елементом домашнього текстилю. Важливо підібрати текстиль, який буде безпечним і оптимально комфортним для використання. Пропонований комплект відповідає всім високим вимогам європейської якості і безпеки, має відповідну сертифікацію. Натуральність і екологічна чистота використовуваних матеріалів, робить білизну гіпоалергенним і гігієнічним, поверхня не викликає подразнень і потертостей. Текстиль рекомендований для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Від інших бавовняних тканин, ранфорс відрізняється більш щільним полотняним переплетенням сильно скручених бавовняних ниток. За рахунок таких технологічних особливостей виробництва, білизна набуває ряд чудових якостей. Виріб одночасно поєднує в собі міцність, зносостійкість і ніжність поверхні. Текстиль дуже легкий і повітряний, дуже приємний на дотик, на ліжку зберігає ідеально рівну поверхню, не мнеться, на ньому не зявляються катишки. Підходить для щоденної експлуатації, прослужить довгі роки, зберігши свій первісний, привабливий зовнішній вигляд.

Поверхня здатна підлаштовуватися під навколишнє температуру, влітку вона подарує приємну свіжість, а в холодну пору - зігріє і збереже тепло. Тканина здатна поглинати і виводити зайву вологу, при цьому сама залишається сухою на дотик. Добре пропускає повітря, дозволяючи шкірі безперешкодно дихати і перешкоджає виникненню парникового ефекту. Чи не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на стан серцево-судинної системи.

За білизною легко доглядати, воно добре переносить часті прання, навіть найважчі забруднення легко відпираються при найнижчих температурах . Добре сохне в природних умовах, при необхідності можна пропрасувати. Чи не линяє і зберігає свою форму після численних процедур чищення.

Запропоновану продукцію, можна купити, в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Представлений комплект елітної постільної білизни, послужить чудовим подарунком для друзів і близьких. Це затребуваний і актуальний подарунок, який відрізняється своєю практичністю і актуальністю.

Деталі товару
19508

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин Юнона
rating 0 відгуків
2 911,00 грн
Красиве постільна білизна від відомого виробника, порадує Вас своєю якістю, мякістю сатиновою тканини і приємним відтінком ніжного рожевого кольору. Якісно зроблений малюнок стане оригінальною прикрасою декору вашої...
Постільна білизна Love You "Щастя" 3D сатин
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You "Щастя" це відмінний подарунок з будь-якого приводу. Таким постільною білизною можна порадувати і себе кохану. Яскраві червоні троянди виглядають шикарно. Сатинова тканина дуже приємна до...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Білі троянди
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудові обємні білі троянди з кремовим відтінком виглядають елегантно і красиво. Безсумнівно, такий комплект прикрасить інтерєр будь-якої спальні, доповнить його оригінальною деталлю і підкреслить витончений смак...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти