Артикул:
19507

Постільна білизна Cotton Box PLAİN RANFORCE evro MINT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 94 бали. Ваш кошик буде загальним 94 бали який можна перетворити на ваучер на 94,00 грн.

1 891,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Підковдра 200x220 см.
Простирадло: 240x260 см.
наволочки: 2 шт. 50x70 см.

Комплект постільної білизни Cotton Box PLA İ N RANFORCE evro MINT поєднує в собі високу якість і доступність. Виріб виготовлено з 100% бавовни, тканина - ранфорс. Турецький виробник займає лідируюче місце на внутрішньому ринку і далеко за його межами. Текстиль комплектується в подарункову упаковку від виробника. Комплект постільної білизни має стриманий дизайн. Виріб поєднує в собі три основних кольори: блакитний, білий і сірий. Текстиль добре впишеться в будь-який інтерєр, привнесе свіжості і легкості. Ліжко завжди буде виглядати добре, навіть без зовнішнього покривала, це дуже практично і зручно.

Постільна з ранфоса має ряд корисних властивостей і якостей, завдяки яким створюються сприятливі умови для міцного здорового сну . Саме тому попит на цю продукцію неухильно зростає. Дуже щільна структура і використання при виробництві сильно скручених бавовняних ниток, наділяє білизна надзвичайною міцністю та зносостійкістю. Воно стійке до різного роду впливів і відрізняється своєю довговічністю. При цьому навіть після активного використання, не втрачає свої початкові характеристики і зовнішній вигляд.

Мякенька і дуже шовковиста поверхня, є гіпоалергенної, підійде людям з чутливою шкірою і дітям. Білизна добре пропускає повітря і дозволяє шкірі дихати. Має високу гігроскопічність, тканина здатна поглинати пяту частину вологи від власної ваги. Білизна не накопичує статичну електрику, що добре впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Завдяки функції терморегуляції, з таким білизною комфортно, не залежно від температури зовнішнього середовища. У холодну пору воно добре зберігає і розподіляє тепло, а в спеку - дарує приємну прохолоду і свіжість.

За виробом легко доглядати, його можна прати в пральній машині. Воно добре переносить високі температури, стійке до сонячного світла і практично не вимагає прасування. Зберігає яскраві кольори і форму, навіть після багаторічного використання.

Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Радуючи свою родину якісним текстилем, згадайте про друзів і близьких. Адже це прекрасний універсальний подарунок, який був і буде актуальним в усі часи, його можна піднести абсолютно всім, з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19507

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин 3D B 0056
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Принт з чудовим зимовим пейзажем прекрасно впишеться в Вашу спальню . Турецький виробник Bella Dona зробив все , щоб Ви насолоджувалися комфортом і видом Вашого інтерєру ....
Комплект постільної білизни Arya дитячий сатин з вишивкою My Baby
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чарівний комплект постільної білизни для дето до Arya з вишивкою My Baby подарує вашому малюку радість і комфортний сон. Постільна білизна в ніжних блакитних відтінках з веселими вишитими звірятами: слоником,...
Love You Детский-ясли  cr 398
rating 0 відгуків
1 291,00 грн
Комплект постільної білизни створений відомим турецьким виробником текстильної промисловості Love You. Завдяки ніжному дизайну, комплект постільної білизни підходить як для дівчаток, так і для хлопчиків. Майстри...
КПБ  La  Fetta гипюр
rating 0 відгуків
2 535,00 грн
Про такого комплекту постільної білизни La Fetta в якості подарунка не відмовиться ніхто. Витончений гіпюр білого або кремового кольору надає постільній білизні родзинку. Вам сподобається висока якість ранфорса,...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти