Артикул:
19501

Постільна білизна BHPC 004 brawn

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Високоякісний комплект постільна білизна BHPC 004 brawn, виконаний з 100% натурального бавовняного волокна, тканина виконання ранфорс делюкс. Турецький виробник завоював довіру споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами, високою якістю і неабияким дизайном своїх виробів. Текстиль поставляється в гарній упаковці від виробника. Пропонована модель виконана в бежево-коричневих тонах, яскравим акцентом є малюнок з емблемою знаменитого американського поло клубу. Модний молодіжний дизайн в стилі кежуал, відповідає останнім тенденціям в оформленні кімнат для сну. Призначений для справжніх цінителів зручності в повсякденному житті.

Добре підібрана білизна, забезпечить повноцінний здоровий сон і комфортний побут. Представлене білизна відповідає всім вимогам споживачів і високим стандартам європейської якості і безпеки. Текстиль має міжнародну сертифікацію.

Використовуваний для пошиття матеріал - ранфорс, зявився на ринку не так давно і вже встиг зарекомендувати себе з хорошого боку. Попит на продукцію з цієї тканини продовжує неухильно зростати. Натуральне, екологічно чисту білизну, без сторонніх домішок, не викликає алергію і подразнень. Рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою і дітям. Поверхня не накопичує статичну електрику і відштовхує пил, що благотворно впливає на весь організм.Обладает хорошою повітропроникністю, тіло завжди дихає, не створюється парниковий ефект. Відрізняється хорошою гігроскопічністю, поглинає і виводить назовні зайву вологу.

Виріб має дуже приємну, мяку текстуру. Від інших бавовняних виробів, матеріал відрізняється особливим, більш щільним плетінням ниток. Для виробництва використовуються тонкі, але досить міцні, скорочення бавовняні волокна. Тканина виходить дуже тонкою і легкою, при цьому має високу міцність і зносостійкість. Чи не мнеться і не утворює складок на ліжку.

За білизною легко доглядати, воно добре переносить часті машинні прання. Стійко до сонячного світла, не линяє, зберігає свій первинний зовнішній вигляд і форму протягом довгого періоду використання.

Купити виріб можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб . Білизна стане не тільки вигідним придбанням у власний будинок, але і послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Такий текстиль завжди затребуваний і актуальний.

Деталі товару
19501

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Jardin
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни HOBBY сатин - люкс Jardin - створити воістину весняний настрій в спальні. Висока якість сатину, ніжні малюнки квітів і приємні відтінки подарують відчуття Франції і зроблять Ваш...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Манія"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальний набір постільної білизни Love You "Манія" стане яскравим акцентом Вашої спальні! Комплект представлений в перламутрово-рожевих тонах, прикрашений біло-рожевими квітами і травою з крапельками роси....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти