Артикул:
19499

Постільна білизна BHPC 007 bieje

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 144 бали. Ваш кошик буде загальним 144 бали який можна перетворити на ваучер на 144,00 грн.

2 890,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни BHPC 007 bieje , виконаний з 100% натурального, екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник прославився високою якістю своєї продукції в багатьох країнах. Купити набір можна в красивій, подарунковій упаковці від виробника. Текстиль виконаний в бежевих тонах з вкрапленнями синього і молочного кольору, поверхня прикрашена малюнком з емблемою старовинного американського поло клубу, яка стала візитною карткою для кежуал стилю. Дизайн розроблений відповідно до останніх модних тенденцій. Чи стане чудовою прикрасою сучасного інтерєру. Ліжко буде виглядати акуратно і ошатно, навіть без використання зовнішнього декору. Підійде для цінителів зручності і практичності в повсякденному житті.

Сон невідємний елемент життя кожної людини, під час відпочинку організм відновлює свої сили, це життєво важливо для кожного. Якість сну може залежати від безлічі фактів, серед яких і вид постільної білизни. Сучасний ринок переповнений всілякими пропозиціями, важливо зробити правильний вибір. Найбільшою популярністю серед споживачів користуються вироби з натуральним складом. Нова тканина ранфорс, з якої виконано представлене постільна білизна, відповідає всім стандартам високої європейської якості та безпеки.

Білизна гіпоалергенні і не викликає подразнень на шкірі, рекомендовано для використання людям з чутливою шкірою . За рахунок особливого способу плетіння і використання більш очищеного, тонкого бавовняного волокна, при виробництві тканина виходить дивно мякою і ніжною, при цьому виграє в міцності і надійності.

Текстиль володіє такими корисними якостями як гігроскопічність і повітропроникність. Незважаючи на здатність вбирати велику кількість вологи, а саме 1/5 від ваги матеріалу, поверхня шкіри залишається сухою. Вільна циркуляція повітря запобігає виникненню парникового ефекту і створює максимально комфортні умови. Білизна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру, в холодну пору воно накопичує і зберігає тепло, а в спеку - поверхня дарує приємну прохолоду.

Постільна невибаглива в догляді. Добре переносить машинні прання при використанні миючих засобів. При необхідності можна пропрасувати. Стійко до сонячного світла і високих температур. Має високу зносостійкість і прослужить своєму власникові довгі роки. Зберігаючи при цьому свій первинний зовнішній вигляд і форму.

Текстиль виконаний в бежевих тонах з вкрапленнями синього і молочного кольору, поверхня прикрашена малюнком з емблемою старовинного американського поло клубу, яка стала візитною карткою для кежуал стилю. Дизайн розроблений відповідно до останніх модних тенденцій. Чи стане чудовою прикрасою сучасного інтерєру. Ліжко буде виглядати акуратно і ошатно, навіть без використання зовнішнього декору. Підійде для цінителів зручності і практичності в повсякденному житті.

Комплект постільної білизни послужить хорошим подарунком для близьких і родичів. Купити такий виріб, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. Це вигідне придбання, яке подарує міцний сон і забезпечить солодкі сновидіння.

Деталі товару
19499

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья Love You сатин "Ласка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскравий набір постільної білизни виконаний в різних відтінках зеленого кольору, прикрашений квітами і метеликами. Лицьова поверхня підодіяльника світло-зеленого кольору із зображенням рожевих квітів і метеликів....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти