Артикул:
19498

Постільна білизна BHPC 006 bieje

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизна BHPC 006 bieje з ранфорса. Представляє один з провідних турецьких виробників, який полюбився споживачам в багатьох куточках світу. До складу виробу входить 100% натуральне, бавовняне волокно, без сторонніх домішок і добавок. Поставляється в гарній, подарунковій упаковці від виробника. Виконано постільна білизна за останніми тенденціями моди - стиль кежуал. Представлено в кольорі капучіно, а також по всьому полотну присутній візерунок у вигляді емблеми знаменитого американського поло-клубу. Така білизна виконує не тільки своє пряме призначення, а й справляється з роллю зовнішнього декору, тим самим служить головною прикрасою ліжка, робить її охайною і доглянутою.

Постільна білизна є одним з найбільш затребуваних предметів домашнього текстилю та це зрозуміло, адже сон, невідємна частина життя кожної людини. Під час відпочинку ми розслабляємося і набираємося сил для нового дня. Важливо створити максимально комфортні умови для забезпечення міцного, здорового сну на всю ніч.

Білизна з ранфорса якнайкраще задовольняє всім споживчим запитам. Екологічно чистий, натуральний склад, робить його безпечним і гіпоалергенним. Має високу гігроскопічність і повітропроникність. Таким чином не створюється парниковий ефект, тіло завжди дихає, а зайва волога поглинається і виводитися білизною. Використання високоякісних, тоненьких, скручених між собою бавовняних ниток у виробництві матеріалу, забезпечує його легкість, легкість, мякість і ніжність. Висока щільність переплетення робить дуже міцним і зносостійким. Купівля постільної білизни з ранфорса - це завжди вигідне капіталовкладення, адже воно прослужить багато років, не втрачаючи свого первісного зовнішнього вигляду і форми.

Виріб дуже практично і легко в догляді. Для виведення забруднень досить звичайною машинного прання, добре сохне в природних умовах. Стійко до сонячного світла і механічних пошкоджень. На пастелі зберігає рівну, гладеньку поверхню без складок.

Купити таке постільна білизна для себе і своїх близьких, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Це хороший і завжди актуальний подарунок. За будь-якого приводу і нагоди, будь то Новий рік або День народження. Такий презент можна піднести як близькій людині, так і колезі по роботі.

Деталі товару
19498

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни First Choice Buket
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Buket . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Чари"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Малюнок, витканий з фантазій і мрії, зачаровує. Казкові квіти, що переливається фон малюнка незвичайно прикрашають спальню, додаючи інтерєру загадковості і краси. Такий комплект стане родзинкою вашої спальні,...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти