Артикул:
19497

Постільна білизна BHPC 006 brawn

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Набір постільної білизни BHPC 006 brawn , виробництва Туреччини, виготовлений з 100% натурального, екологічно чистого бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс делюкс. Торгова марка прославилася високою якістю своєї продукції і унікальним стилем в оформленні білизни. Виріб комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника. Білизна виконано в кежуал стилі, відповідно до останніми новинками моди. Насичену коричневу поверхню, схожу з шоколадом, прикрашають емблеми знаменитого американського поло клубу, який послужив назвою для перших виробів в молодіжному стилі. Добре впишеться і стане прикрасою сучасного інтерєру. Покликаний служити не тільки прямим призначенням, а й виконувати декоративну функцію. Постіль годі й заправляти додатково покривалом, адже з таким текстилем ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно.

Кожна людина має потребу у відпочинку, під час сну організм повністю розслабляється і набирається сил для нового дня, йдуть відновлювальні процеси в усіх органах і системах. Створити максимально комфортні умови допоможе пропоноване якісну постільну білизну з ранфорса.

Тканина відрізняється високою щільністю переплетенням ниток і тоншою, скрученої їх структурою. Завдяки натуральному складу, текстиль гіпоалергенний і не викликає подразнень на шкірі. Може використовуватися людьми з чутливою шкірою і дітьми.

Володіє такими важливими якостями як висока гігроскопічність і повітропроникність. Дихаюча білизна не допускає створення парникового ефекту, а зайва волога моментально усмоктується і виводитися назовні. Поверхня не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Має теплорегулірующій властивості, підлаштовується під навколишнє температуру, в жарку пору дарує прохолоду, а в холодну - зберігає тепло.

Білизна просто в догляді, досить звичайної машинного прання за допомогою миючих засобів, швидко сохне в природних умовах. Чи не піддається впливу сонячних променів. Зберігає яскравий, чіткий малюнок і первісну форму, протягом довгого часу. У прасування потребує рідко, поверхня гладка і мяка, на ліжку не утворює глибоких складок і катишек.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині, як оптом так і в роздріб . Цей текстиль завжди послужить хорошим подарунком з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19497

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
ARYA_satin_Katsumi
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 469,25 грн 2 905,00 грн
Постільна білизна від турецького виробника ARYA приємно здивує Вас мякістю сатину і оригінальним малюнком, виконаним в японському стилі. Купити такий комплект постільної білизни - доповнити інтерєр Вашої спальні...
Комплект постільної білизни First Choice Carmina
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин Sweet Home представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Carmina . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти