Артикул:
19496

Постільна білизна BHPC 002 red

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни BHPC 002 red , від відомого турецького виробника, чия продукція полюбилася споживачам високою якістю і цікавими дизайнерськими рішеннями. Виготовлений комплект з високоякісного 100% бавовни. Тканина виконання - ранфорс. Пропонована модель оформлена в кежуал стилі, відповідно до останніх модних тенденцій в оформленні спалень. Контрастують червоні і сині смуги на білому тлі, ідеально підійдуть для активних людей. Білизна комплектується в красиву подарункову упаковку від виробника.

Провідну роль в забезпеченні якісного сну грає постільна білизна. Важливо підібрати виріб, який буде відповідати стандартам безпеки і задовольняти всі потреби, таким є пропонований комплект, він забезпечить якісний відпочинок, адже це важлива частина життя кожної людини. Уві сні ми розслабляємося і набираємося сил, а в організмі відбуваються відновні процеси, які забезпечують здоровя і бадьорість.

Такий комплект постільної білизни досить популярний на ринку текстилю, адже виріб з ранфорса. Це обумовлено корисними властивостями матеріалу. Від інших бавовняних тканин його відрізняє спосіб плетіння, зазвичай це хрестоподібний, а у ранфорса - діагональний. Завдяки цьому, матеріал виграє по міцності і зносостійкості. Для виробництва використовують більш очищений, ніжний бавовна. Поверхня такого білизни відрізняється гладкістю і мякістю.

Також має здатність вбирати велику кількість вологи, при цьому ліжко залишається сухою. Добре пропускає повітря, і не допускає створення парникового ефекту. Присутня функція терморегуляції. Залежно від навколишньої температури, білизна може накопичувати і утримувати тепло в холодну пору і дарувати приємну прохолоду в літню спеку.

Натуральний склад забезпечує екологічну чистоту і безпеку. Такий текстиль є гіпоалергенним і не викликає подразнень на шкірі. Рекомендований для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

Комплект не вибагливий у догляді. Відмінно переносить часті машинні прання, при необхідності білизну можна гладити. Чудово сохне в природних умовах. Стійко до сонячного світла і високих температур. Зберігає свій первісний яскравий колір і форму, навіть після багаторазового використання.

Ранфорсное білизна, є вигідним придбанням в свій будинок, його можна купити в нашому інтернет-магазині, оптом або в роздріб . Високоякісний текстиль, послужить прекрасним подарунком для друзів і родичів. Так як білизна може служити як за призначенням, так і зовнішнім декором ліжка, з таким текстилем, ліжко завжди буде виглядати охайно і акуратно.

Деталі товару
19496

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC 3D saten Berry
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний комплект постільної білизни Tac 3D saten Berry з зображенням свіжих ягід виглядає просто чудово на ліжку. Яскравий і привабливий малюнок перетворить Вашу спальну кімнату, розбавить фарбами і принесе...
Комплект постільної білизни First Choice S-54
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам постільна білизна від відомого турецького бренду First Choice S-54 в шикарному сіро-білому кольорі. Комплект виконаний з високоякісного сатину. На такій постільній білизні Ваші сни будуть...
Комплект постельного белья TAC DELUX LOTUS damson
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Представляємо Вам унікальний комплект постільної білизни Tac Delux Lotus damson. Гарний відтінок чорносливу і хитромудрі візерунки роблять цей постільний комплект дуже симпатичним. Таке постільна білизна можна...
TAC Mako saten Sandy
rating 0 відгуків
3 113,00 грн
Оригінальна постільна білизна Tac Mako saten Sandy з набивної печаткою у вигляді плетеного пледа однозначно прикрасить спальню і додасть в неї затишку. Яскраві кольори веселять і піднімають настрій. Турецький...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти