Артикул:
19495

Постільна білизна BHPC 003 red

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни BHPC 003 red від відомої торгової марки, складається з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Турецький виробник дбати про дотримання всіх стандартів європейської якості, заслужив довіру споживачів у себе на батьківщині і далеко за її межами. Текстиль комплектується в красиву, подарункову упаковку від виробника. Виконано комплект в кежуал стилі, відповідає останнім модним тенденціям в оформленні спальні. Біле постільна білизна в червону смужку з логотипом, стане прикрасою будь-якого ліжка.

Домашній затишок створюється маленькими деталями, якими наповнена кожна кімната. Постільна білизна відіграє важливу роль у створенні комфортних умов для сну і відпочинку. Ранфорс - це нова бавовняна тканина, яка відрізняється високою щільністю і якістю самих ниток. Для матеріалу використовуються більш тонкі, але міцні нитки.

Такий текстиль надзвичайно мякий і приємний на дотик, спати на ньому одне задоволення. Він не накопичує статичну електрику і благотворно впливає на серцево - судинну систему і весь організм в цілому. Натуральний склад забезпечує екологічну чистоту і безпеку білизни. Воно не викликає алергії і подразнень. Виріб добре пропускає повітря і дозволяє тілу дихати, плюс має високу гігроскопічність, що допомагає зайвій волозі виводитися, а тіло завжди залишається сухим. Поверхня здатна підлаштовуватися під навколишнє температуру, в холодну пору вона збереже тепло, а в спеку - подарує прохолоду.

Купівля текстилю з ранфорса, є вигідним капіталовкладенням, так як тканина насамперед цінуватися за свою міцність і підвищену зносостійкість. Такого білизни вистачить на довгі роки використання.

Білизна з ранфорса, вважається одним із самих невибагливих у використанні і догляді. Досить звичайної машинного прання при температурі сорока градусів, навіть сильно забруднене білизна добре відпирається, при цьому часті прання не впливають на форму і зовнішній вигляд виробу. Текстиль добре сохне при природних умовах і стійкий до сонячного світла.

Комплект білизни послужить відмінним подарунком для друзів і близьких. Такий презент стати в нагоді в кожному будинку, подарує своєму власникові тільки найприємніші відчуття і солодкі сни. Купити такий чудовий текстиль для себе і близьких, можна в нашому інтернет магазині, оптом і в роздріб. З цим білизною ліжко завжди буде виглядати акуратно і красиво, створюючи атмосферу тепла і гармонії в будинку.

Деталі товару
19495

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You Вінець
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з прекрасним дизайном? Тоді зверніть увагу на комплект постільної білизни Love You Вінець від відомого виробника текстильної промисловості з Туреччини. Ця білизна має неперевершений і...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти