Артикул:
19493

Постільна білизна BHPC 003 dark blue

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільна білизна BHPC 003 dark blue з високоякісної тканини ранфорс, від ведучого турецького виробника домашнього текстилю. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно, вищого гатунку. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника. Виріб оформлено в сучасному стилі кежуал відповідно до останніх модних віянь. Воно може служити не тільки білизною, а й зовнішнім декором ліжка. Контрастують яскраві синє смуги на білому тлі прикрашені емблемою найстарішого американського поло клубу. Ідеально впишеться в сучасний інтерєр. Справжня знахідка для цінителів зручності і практичності в повсякденному житті.

Затишок в будинку складається з дрібниць. Домашній текстиль є невідємною частиною в житті кожної людини. Здоровий сон - запорука гарного самопочуття і настрою. Зробити відпочинок максимально комфортним, допоможе високоякісне представлене білизна, яке можна купити вже зараз. Виконане з екологічно чистої натуральної сировини, воно цілком безпечне для використання. Рекомендовано людям з чутливою шкірою і дітям, так як не викликає алергії і подразнень. Поверхня не накопичує статичну електрику, благотворно впливає на серцево - судинну систему.

Білизна має високий ступінь гігроскопічності і повітропроникності, завдяки чому тіло постійно дихає, а зайва волога вбирається і швидко виводитися назовні , залишаючи шкіру абсолютно сухий. Текстиль як би підлаштовується під навколишнє температуру, так він влітку дарує приємну прохолоду, а в холодну пору зберігає і розподіляє тепло.

Від інших бавовняних тканин, ранфорс відрізняється більш щільним плетінням ниток, яка перевищує в рази бязь, і якістю самої нитки. Для матеріалу використовують більш тонку, але міцну, за рахунок скрученности, бавовняну нитку. Завдяки цьому тканина виходить дуже тонкої, легкої, повітряної і в той же час, міцною і зносостійкого. Така білизна прослужить довгі роки, заощадивши сімейний бюджет і час на вибір нового текстилю.

Текстиль простий в догляді, досить звичайної машинного прання при низьких температурах, все забруднення йдуть. Добре сохне в природних умовах, стійкий до сонячного світла і не піддається усадці.

Запропоновану продукцію можна купити в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Високоякісний текстиль чудове придбання в свій будинок, а також відмінний подарунок для друзів і родичів. Ідеально підійде для людей, які цінують кожну хвилину домашнього затишку і комфорту.

Деталі товару
19493

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-eleonore
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни від турецького виробника приємно здивує Вас своєю мякістю і якістю виконання. Бавовняна тканина-люкс подарує Вам чудовий сон і відпочинок, а гарний візерунок і відтінок тканини...
Комплект постільної білизни Dream сатин Nemenis
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 241,10 грн 6 166,00 грн
Чорний на білому - це не тільки яскравий контраст, а й ажурна легкість і краса. Надзвичайно красива мереживна вишивка, що намічає мережки на тканини. Сатинова тканина переливається і злегка блищить. Вона мяко огортає...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Амур"
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Амур" кращий подарунок до Дня закоханих! Комплект червоного кольору, прикрашений серцями з квітів. Поверхня гладка, шовковиста з характерним блиском і мяким відливом. Купити...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти