Артикул:
19480

Постільна білизна BHPC 005 Blue

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 144 бали. Ваш кошик буде загальним 144 бали який можна перетворити на ваучер на 144,00 грн.

2 890,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Комплект постільної білизни BHPC Blue 005 з високоякісного ранфорса, в складі 100% натуральна бавовна вищого сорту. Ведучий турецька виробник заслужив гарну репутацію по всьому світу, завдяки високій якості продукції, що випускається. Виріб продається в красивій подарунковій упаковці від виробника. Текстиль виконаний в кежуал-стилі, для якого характерне поєднання чуттєвості і енергійності. Характерними рисами є універсальність і зручність, без умовностей і заборон. Дана модель виконана в біло-синіх тонах, поверхня прикрашає малюнок гілок з листям, невідємним атрибутом, є емблема американського поло клубу. Добре впишеться і доповнить сучасний інтерєр спальні.

Здоровий міцний сон - це запорука вдалого дня. Що б зробити відпочинок максимально комфортним потрібно врахувати всі чинники, які на нього впливають. Важливу роль займає постільна білизна, що має відповідати всім вимогам високої якості і безпеки, бути не тільки красивим, але і практичним, таким і є пропонований комплект.

Купивши високоякісний текстиль, отримаєте виріб високої міцності і зносостійкості. Білизна не потребує спеціального догляду і добре переносить часті машинні прання. Зберігає свій привабливий зовнішній вигляд, яскраві кольори і форму. Поверхня залишається рівною і гладкою навіть після багаторазового прання, так що білизна можна не прасувати, це значно полегшує працю домогосподаркам. Ці чудові властивості, білизна отримало за рахунок використання нової бавовняної тканини - ранфорс.

Завдяки особливому способу переплетення скручених ниток, тканина виходить дуже щільною і при цьому легкої та повітряної. Володіє функцією терморегуляції, в холодну пору буде зігрівати, а в жарку погоду -охлаждать. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі, підійде для використання навіть дітям. Чи не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на серцево-судинну систему. Білизна здатне поглинати і виводити вологу, що дозволяє тілу завжди залишатися сухим.

Постільна білизна послужить хорошим подарунком для друзів і близьких. Не відмовляйте собі в задоволенні і купуйте чудове білизна вже сьогодні. Побалуйте себе і близьких розкішшю і домашнім теплом. Купити такий виріб можна оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. На цій білизні будуть снитися воістину солодкі сни, а ліжко, завжди буде виглядати охайним й акуратним.

Деталі товару
19480

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
люкс ranfors
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Ходики"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Для творчих людей цей комплект буде віддушиної в спальной комнате . Нетривіальним узором , станності з зображений разных видов кед , на тёмном телефон заставіть Ваші гості...
Постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
5 745,31 грн 5 923,00 грн
Купити ексклюзивне постільна білизна TAC DELUX SATEN ASPEN murdum від турецького виробника - створити затишок у Вашому домі. Чудово виконано з високоякісного сатину, ніжного, міцного, екологічно чистого, з шовковим...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти