Артикул:
19478

TAC DISNEY Minnie Selfie

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Комплект підліткового постільної білизни TAC DISNEY Minnie Selfie від преміального турецького виробника, який протягом півстоліття зберігає бездоганну репутацію. Тканина виконання - ранфорс, до складу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Малюнок нанесений за допомогою новітніх розробок в текстильній промисловості - набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни заснований на сюжеті самого популярного мультика Уолта Діснея. Поверхня білизни прикрашена яскравим зображенням Міні Маус. Текстиль стане чудовим доповненням дитячої кімнати, підніме настрій і принесе естетичне задоволення. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Постільна для дітей варто підбирати особливо уважно. Під час сну дитячий організм не тільки відновлює свої сили, він росте і розвивається. Тому важливо забезпечити максимально комфортні умови для відпочинку. Пропонований комплект відповідає санітарним нормам і високим європейським стандартам якості і безпеки. Екологічно чистий натуральний склад, без сторонніх домішок, і використання високоякісних барвників, забезпечують гипоаллергенность вироби. Текстиль не викликає подразнень на шкірі і алергічних реакцій.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка, є поліпшеним варіантом бязі. Дуже щільна по своїй структурі тканина має легкістю і ніжною шовковистою поверхнею. Такий ефект досягається завдяки використанню сильно очищених і скручених бавовняних ниток. Ніжна постільна білизна точно сподобається дитині. Текстиль відмінно драпірується і не мнеться під час використання, що є явним плюсом. Постіль завжди буде виглядати охайно і свіжо, навіть без зовнішнього покривала.

Поверхность вільно попускає повітря, дозволяючи тілу дихати, таким чином, виключається виникнення парникового ефекту. Тканина володіє високою гігроскопічністю, що виділяється тілом рідина швидко абсорбується і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику, це благотворно впливає на серцево - судинну систему. Головною особливістю постільної білизни з ранфорса, є здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті. Незалежно від пори року спати на такій білизні буде одне задоволення. Влітку поверхня порадує приємною прохолодою, а взимку збереже тепло.

Текстиль легко переносить часті машинні прання і не потребує додаткового догляду. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігаючи рівну поверхню, при необхідності можна пропрасувати. Виріб прослужить довгі роки, а яскравість малюнка, краса і корисні властивості залишатимуться незмінними.

Купити пропоноване постільна білизна можна за доступною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним подарунком для юної дівчинки. Таке постільна занурить свою володарку в казковий світ радості і тепла.

Деталі товару
19478

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ Minteks LEOPAR gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете правильно підібрати і купити постільну білизну, яка ідеально поєднується з білими, чорними і сірими елементами інтерєру Вашої спальної кімнати? Тоді комплект постільної білизни Minteks LEOPAR gri підійде Вам...
Постільна білизна Tac Mako Saten Ronald Turkuaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Mako Saten Ronald євро Turkuaz , стане відмінним доповненням для Вашої спальні. Виконане в цікавому дизайнерському рішенні і виконане в відмінній якості неодмінно впишеться в інтерєр Вашої...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти