Артикул:
19477

Постільна білизна TAC DISNEY Star Wars the Last Jedi

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Комплект постільної білизни для підлітків TAC DISNEY Star Wars the Last Jedi від преміального турецького виробника. Виріб на 100% складається з натуральної бавовни, тканина виконання - ранфорс. Малюнок нанесений набивним (друкованим способом). Дизайн білизни виконаний в стилі знаменитої фантастичної епопеї «Зоряні війни». Таке неординарне і яскраве постільна білизна точно припаде до душі юним хлопцям і хлопчакам. Як і сам фільм, білизна по - справжньому фантастичне, його поверхня починає світитися в темряві. Текстиль стане яскравим доповненням інтерєру дитячої та подарує масу приємних відчуттів своєму власникові. Комплектується в презентабельну упаковку з фірмовим логотипом.

Дитяча постільна білизна має бути підібрано особливо ретельно. Уві сні діти не тільки відпочивають і набираються сил, вони ростуть і розвиваються. Пропоноване білизна відповідає високим стандартам якості і безпеки. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Ранфорс - дуже щільна тканина, яку отримують шляхом полотняного переплетення кручених ниток. Матеріал, незважаючи на підвищену щільність, володіє незвичайною мякістю і шовковистою фактурою. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання.

Виріб добре вбирає вологу і вільно пропускає повітря. Білизна подарує максимальний комфорт і зручність під час сну, тканина має унікальну здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати природний температурний баланс людського тіла. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а в холодну пору допоможе утримати тепло. Таким чином, комплект є універсальним і підійде для всесезонного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на загальний стан і самопочуття.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного прання з використанням миючих засобів. Виріб характеризується високою міцністю и збереже свій первинний зовнішній вигляд навіть через 200 прань. Купівля такого комплекту стане вигідним капіталовкладенням для сімейного бюджету.

Купити такий фантастичний комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для своєї дитини або в подарунок для близьких і друзів. Такий текстиль наповнить спальну кімнату юного дослідника особливим космічним чарами, допоможе розвинути уяву, яке з легкістю перенесе в сюжет улюбленого фільму - "Зоряні війни."

Деталі товару
19477

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
3 Д
Упаковка
подарункова від виробника
Особливі характеристики
Світиться в темряві
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья TAC PERCALE  SIMONE
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дивовижний постільний комплект з перкаля турецького виробництва Tac Percale Simone приємно дивує. Різнобарвний асиметричний малюнок відмінно виглядатиме у Вашій спальній кімнаті. Мяка сяюча тканина відрізняється...
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Hot Love
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни із зображенням яскравих кольорів подарує чудовий настрій і прикрасить Вашу спальню. Виконано з мякого і міцного сатину, таке постільна білизна буде радувати Вас і Ваших близьких...
Постельное белье Love You сатин лайт TL F063
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
До вашої уваги представляємо дивовижне постільна білизна від відомого турецького бренду Love You . Приємні смуги в пастельних тонах радують око, мякий бавовна відмінно зберігає свої властивості після прання. У...
Love You Страйп  БЕЛЫЙ 8
rating 0 відгуків
2 405,00 грн
Купити чудовий білий комплект постільної білизни Love You Страйп - прикрасити елегантну спальню і подарувати приємний, зручний сон. Виконано з щільного сатину високої якості, прикрашений жаккардовой смужкою, він буде...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти