Артикул:
19403

Постільна білизна Cotton Box SATEN RAINBOW MINT

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 147 бали. Ваш кошик буде загальним 147 бали який можна перетворити на ваучер на 147,00 грн.

2 949,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра: 200 х 220 см.

Простирадло: 240 х 260 см.

Наволочки: 50 х 70 см - 4 шт

Комплект постільної білизни SATEN RAINBOW MINT від відомої турецької торгової марки COTTON BOX , виконаний з сатину. У складі вироби 100% натуральне, високоякісне бавовняне волокно. Комплект поставляється в подарунковій упаковці від виробника.

Сон невідємна частина життя кожної людини, про його фортеці і комфортності подбає пропонований комплект постільної білизни. Матеріал дуже легкий і мякий, по відчуттях схожий на шовк, поверхня гладенька. Відрізняється високою щільністю, за рахунок особливого переплетення ниток, що також підвищує міцність і зносостійкість вироби. Всі матеріали, безпечні і екологічно чисті, не викликають алергії і подразнень. Підійде для використання людям з різними типами шкіри.

Комплект володіє такими важливими властивостями як: гігроскопічність і повітропроникність, завдяки чому, шкіра дихає, а зайва волога швидко вбирається і виводитися назовні, зберігаючи тіло сухим. Білизна не накопичує статичну електрику, що позитивно впливає на весь організм. Володіє функцією терморегуляції, не залежно від температури зовнішнього середовища, господареві цього білизни буде комфортно. У холодну пору воно збереже тепло, а в спеку подарує таку приємну прохолоду.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, досить машинного прання при низьких температурах. Прасування не потрібно, що значно економить час і сили домогосподаркам. Стійко до сонячного світла, навіть після багаторазового використання збереже свій первісний колір і форму.

Комплект виконаний у літній колірній гамі з переважанням бірюзового та рожевого кольорів. Прикрашено повітряним малюнком у вигляді квітів і ширяють метеликів. Занурює в атмосферу літнього тепла і сонця. Ідеально підійде для романтичних натур. Добре впишеться в будь-який інтерєр, створить атмосферу домашнього затишку і романтики. Можна використовувати без зовнішнього декору. Постіль завжди буде виглядати красиво і охайно.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Послужить відмінним придбанням як для себе, так і на подарунок, адже постільною білизною користуються в кожному будинку, люди різного віку і підлоги. Тому високоякісний виріб є чудовим презентом з будь-якого приводу і нагоди. Свого власника обдарує чудовими властивостями і порадує чудовим зовнішнім виглядом.

Деталі товару
19403

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Бязь, BV B 0072 Зимовий сон
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Зимовий сон - чудовий варіант для любителів простих рішень. У новому постільній білизні від турецького виробника поєднуються прості зображення і лінії. Чудове виконання, використання натуральної...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Twin Angels
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з сатину від виробника ARYA моделі Twin Angels - засинати і прокидатися з ангелами. Вони охоронятимуть Ваш сон, стежити за спокоєм і порядком в спальній кімнаті. Особлива атмосфера чистоти оселиться...
Love You  Страйп  СИНИЙ 20
rating 0 відгуків
2 038,00 грн
Купити синій комплект постільної білизни Love You Страйп - зробити близьким чудовий подарунок! Благородний колір і красиві жакардові смужки додадуть вишуканості Вашій спальні. Зроблений з щільного сатину високої...
Сатин друкований, комплект постільної білизни BV S 0038
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний двосторонній комплект прикрасить Вашу спальню класичним малюнком і теплими відтінками. Горошок, це класика, яка ніколи не вийде з моди. Комплект виглядає елегантно і просто, в ньому немає зайвого. Виконаний з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти