Артикул:
19390

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE MEHSIMA PEMBE

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Свіжість і весняний настрій подарує постільна білизна Cotton Box MODE LİNE MEHSIMA PEMBE від турецького виробника. Виготовлене з 100% бавовни, матеріал ранфорс.

Ранфорс має високу міцність, роблячи виріб зносостійким, готовим до тривалої експлуатації. Використовувані барвники для тканини дуже стійкі і високоякісні, але цілком безпечні для здоровя людини. Бавовняне волокно вважається натуральним, а значить гіпоалергенний і екологічним, дозволяючи використовувати в своєму побуті людям з чутливою шкірою, адже воно запобігає потертості роздратування на тілі. Не дає можливості появи і розмноження патогенних мікроорганізмів.

Матеріал досить щільний, але при цьому має мяку і шовковисту фактуру, що робить сон комфортним і міцним. Гладка поверхня дарує дуже приємні відчуття під час дотиків з шкірою. Така структура матеріалу огортає теплом і затишком, так як також наділена теплорегулірующім властивістю і повітропроникністю.

Комплект постільної білизни простий в догляді, досить звичайного прання з миючими засобами. Відрізняється стійкістю до деформацій, усадка виробу не страшна. Також спостерігається стійкість до вицвітання і вигорання. Тому білизна ще довго буде радувати свого власника чудовим видом. Тканина також запобігає сминаемость, що дозволить забути про прасування.

Такий комплект несе лише хороше бадьорий настрій, так як виконаний в яскравих, але в той же час мяких світлих тонах. Простирадло з двома наволочками однотонного насиченого рожевого кольору, а підодіяльник двосторонній, тобто з внутрішньої сторони співзвучний з простирадлом, а зовні - виконана "картина". Представлена вона в вигляді польових квітів на білому тлі обрамлена в рожеву рамку, а по периметру - створений бордюр, за рахунок дрібних квіткових композицій на молочному тоні. Все це твір закінчують наволочки білого кольору з виконаними польовими квітами рожевого, блакитного і помаранчевого відтінків з зеленими стеблами і листочками. Такий шедевр завжди буде надихати свого володаря на звершення великих справ.

Купити такий комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в подарунковій упаковці від виробника. Чи стане неперевершеним практичним і красивим подарунком. Порадуйте себе або близьких такій відмінній покупкою. Внесіть свіжості в інтерєр, додайте своїй кімнаті охайності і краси.

Деталі товару
19390

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постельного белья жакард с кружевной каймой,TF B 0011
rating 0 відгуків
4 479,00 грн
Чудове постільна білизна від турецького виробника, зроблене з тканини сатин і прикрашене красивим малюнком з жаккарда і мереживною облямівкою. Мяка тканина подарує вам комфортний і приємний сон, а цікавий малюнок і...
Постельное белье Cotton Box MARİTİME Harbors
rating 0 відгуків
1 891,00 грн
Ми завжди раді запропонувати вам краще постільна білизна, і комплект Cotton Box MARİTİME SHİP MAVİ один з кращих в порівнянні ціна і якість. Зроблено комплект турецьким виробником з мякого і міцного ранфорса, велике...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти