Артикул:
19387

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE JAYLA LILA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Прихильники стриманого стилю, обовязково оцінять постільна білизна Cotton Box MODE LİNE JAYLA LILA від турецького виробника. Простота і лаконічність у виконанні комплекту обрамляється високоякісною сировиною та матеріалом. Так виріб виготовлений з 100% бавовни, який втілений в ранфорс.

Дуже мяка і повітропроникна тканина надає максимум приємних відчуттів під час дотику. Огортає теплом і комфортом, завдяки теплорегулірующій властивості і гігроскопічності. Сон буде таким же міцним і солодким як в спекотну жару влітку, так і в холодні зимові ночі.

Натуральність бавовняного волокна у виробі свідчить про його екологічності і гипоаллергенности. Такі характеристики забезпечують безпеку під час користування, запобігають роздратування і потертості на шкірі, що робить виріб безцінним. Фарбування волокон відбувається виключно натуральними барвниками підвищеної стійкості, які цілком безпечні для здоровя, зберігають свою яскравість і чіткість тривалий час.

Матеріал дуже міцний і щільний, досягли такого результату завдяки особливому методу переплетення ниток, що відбилося на високій зносостійкості. Такі якості дозволяють проводити догляд за виробом без будь-яких ускладнень, досить звичайного прання з миючими засобами. Також роблять білизна стійким до деформацій, тому воно довго зберігає свою первозданну форму. Крім цього, стійке до вицвітання і линьки, а також до сонячних променів.

Комплект постільної білизни виконаний в лінійному малюнку, колірна палітра переплітається, представлена приглушеної гамою барв. Простирадло і дві наволочки з бортами виконані в ніжному, мякому рожевому квіточки. Підодіяльник з внутрішньої сторони співзвучний простирадла, а зовнішня - виконана кольоровими лініями, які сизого і рожевого (з геометричним візерунком) кольору. Також окремо виділені зони з дрібним малюнком коричневого і бузкового кольорів, присутній і тонкі лінії золотистого кольору. Решта дві наволочки тотожні верхній стороні підодіяльника. Настільки стримане виконання, зрадить ліжка охайності, а дизайну простоти, в той же час елегантності.

Купити таке постільну білизну можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлено в подарунковій упаковці від виробника. Послужить прекрасним подарунком для будь-якої представниці жіночої статі. Додасть її дому завершеності загальної композиції кімнати, буде радувати погляд своїм чудовим видом.

Деталі товару
19387

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA шовк однотонний Rose
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дуже жіночний, в рожевих відтінках комплект постільної білизни ARYA Rose призначений спеціально для дам! Постільна білизна відмінно виглядає в спальній кімнаті і надає чарівні нотки дівочої ліжка. Подібний набір...
Постільна білизна TAC сатин SAVANA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ви мріяли опинитися в самому серці африканської савани, побачити диких тварин? Відповідна забарвлення і приємне дотик шовковистою тканини постільної білизни TAC сатин SAVANA перенесуть Вас в світ власних бажань....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-maxwell
rating 0 відгуків
0,00 грн
Красиві квіти і орнамент прикрашають комплект постільної білизни Tivolyo Home Maxwell зроблений відомим турецьким виробником з мякого турецького сатину. Теплий відтінок доповнить інтерєр будь-якої спальні, мякий...
Постельное белье Cotton Box MODE LİNE PASTELLA MAVI
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розмір євро: Простирадло 240 x 260 см - 1 шт Підковдра (і) 220 x 230 см - 2 шт Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт Розмір полуторний: Підковдра 180х230 Простирадло 160х240 Наволочки...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти