Артикул:
19386

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE MESI LILA

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 200 x 220 см - 1 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Ніщо не прикрашає так спальну кімнату, як постільна білизна Cotton Box MODE LİNE MESI LILA від турецького виробника. Воно виготовлене з 100% бавовни, матеріал ранфорс. Що говорить про його високу якість і чудових властивостях.

Матеріал відзначається великою міцністю і щільністю, що було досягнуто за рахунок особливого методу виробництва по діагональному переплетення ниток. Така якість дає можливість користуватися виробом тривалий час, насолоджуючись його прекрасним видом і можливостями. Натуральність білизни забезпечує свого володаря безпекою у використанні, так як при його виробництві не застосовуються хімікати, що говорить про екологічність виробу. Також така тканина запобігає розмноженню патогенних мікроорганізмів і є гіпоалергенної, виключає роздратування і потертості на шкірі. Стійке до статики і електризації, робить сон комфортним, так як нервова система не отримує зайвої дратівливості.

Поверхня матеріалу шовковистою фактури, дуже мяка на дотик, надає ніжні відчуття під час нічного відпочинку . Постільна білизна повітропроникне і гігроскопічна, також володіє терморегулірующимі здібностями, що дозволяє тілу знаходиться в комфортній температурі і спати на сухому білизна. Міцний сон закутаний теплом і затишком гарантований.

Комплект дуже простий у догляді, досить звичайного прання з миючими засобами. Численні чистячі процедури для вироби не страшні, воно стійко до деформацій і линьки. Також стійке до сонячного світла і вицвітання.

Забарвлення постільної білизни відбувається натуральними фарбами, тому вони повністю безпечні для здоровя. Виконано комплект в ніжних яскравих кольорових гамах, простирадло з двома наволочками представлена в бузковому кольорі, а підодіяльник, з рештою ще двома наволочками, має незвичайний раскрас. Основний фон підодіяльника в вигляді плямистого біло-бежевого полотна, на якому в центрі виконана квіткова композиція рожевих, бузкових і блакитних квітів, обрамлена в рамку з рожевих і білої ліній, також присутні дрібні квіткові візерунки по всій поверхні в тих же тонах. Дві наволочки прикрашені в тому ж стилі, але з великими трояндами рожевого і бузкового кольору з зеленим стеблом і листочками. В цілому комплект виглядає гармонійно, свіжо і красиво. Ліжко набуває охайності і доглянутості.

Такий комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в подарунковій упаковці від виробника. Чи стане незамінним практичним подарунком до будь-якого свята. Зробить інтерєр свого володаря цікавим і новим.

Деталі товару
19386

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ вышивка MX003
rating 0 відгуків
3 742,00 грн
Ще одне чудове твір мистецтва майстрів відомого виробника і торгової марки Love you. Комплект постільної білизни зроблений з якісної сатиновою тканини. Поєднання кавового і білого кольорів виглядає дуже красиво,...
Комплект постільної білизни ARYA сатин Melissa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Літо, сонце, соковиті букети квітів на ліжку - все для створення чарівної атмосфери в спальній кімнаті. Посміхніться, це море квітів для Вас. З ними прийде відмінний настрій, спокій і безтурботність. Такий сатиновий...
Постільна білизна TAC DELUX SHADOW pembe
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
4 567,73 грн 4 709,00 грн
Хороший і якісний комплект постільної білизни від турецького виробника ТАС прикрашений гарними квітами яблуні. У цьому постільній білизні є трохи ностальгії за 70-м. Якісний сатин чудовий, такий мякості Ви ще не...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти