Артикул:
19381

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE BETSEY

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни Cotton Box MODE LINE BETSEY виготовлений за останніми технологіями з високоякісної тканини ранфорс. У складі матеріалу 100% натуральне бавовняне волокно. Турецький виробник даного вироби, займає лідируючі позиції на ринку домашнього текстилю. Продукція полюбилася споживачам своєю високою якістю і різноманіттям дизайнерських рішень.

Комплект з ранфорс відрізняється способом виробництва. Для ранфорса використовуються більш тонкі бавовняні нитки, які потім скручуються в одну. У матеріалу білизни велика щільність переплетення самих ниток, яка значно вище ніж у бязі. Таким чином, тканина виходить більш тонкої і легкої з ідеально рівною, шовковистою поверхнею. При цьому вона дуже міцна і зносостійка.

Використання тільки натуральної сировини, без сторонніх домішок, забезпечує екологічну безпеку і гіпоалергенність. На комплекті можуть спати як діти, так і дорослі з особливо чутливою шкірою. Поверхня відштовхує пил і не накопичує статичну електрику, це сприятливо впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому.

Ще одним дивовижним якістю матеріалу є висока гігроскопічність. Білизна здатне підлаштовуватися під навколишнє температуру, що створює оптимальні умови для сну. У спекотні дні тіло не буде потіти і паритися, а в холодну пору - подарує своє тепло і мякість.

За постільною білизною з ранфорса легко доглядати. Воно практично не вимагає прасування, а забруднення легко виводяться при машинному пранні. При цьому білизна стійко до сонячного світла і високих температур. Поверхня не змінює своєї структури і форми, залишається такою ж яскравою, як і при першому використанні.

Оформлення комплекту в теплих бежевих відтінках з малюнками в стилі печворк, яскравим акцентом є зображення сердечок , що надає грайливості і веселості. Така білизна створить атмосферу романтизму і гармонії. Чудово підійде для будь-якого інтерєру. Цікаве дизайнерське рішення, робить комплект ексклюзивним виробом.

Такий комплект можна купити в нашому інтернет магазині оптом чи вроздріб. Виріб комплектується в подарунковій упаковці від виробника. Постільна білизна була і залишається одним з найбільш універсальних подарунків, який можна піднести як жінці, так і чоловікові, колезі по роботі, або близькій людині. Такий сюрприз припаде до душі всім без винятку, адже що може бути дорожче подарованого комфорту і затишку.

Деталі товару
19381

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Love You сатин "Бордо"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Love You "Бордо" поєднує в собі бордовий, бежевий і сірий кольори. На лицьовій стороні три різнокольорові смуги. З правого боку бордо, середня - бежевий фон і квітка в оточенні візерунків, смужка...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин Belita
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин Belita входить в серію Delux Exclusive торгової марки HOBBY. Яскраві комплекти в орнаментах звернуть на себе увагу і викличуть бажання купити постільна білизна. Виконане з полірованого...
Постільна білизна ARYA Tencel Divano
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
7 107,70 грн 8 362,00 грн
Карамелеві і кавові кольору з витіюватими візерунками підійдуть як жінці, так і чоловікові. Комплект постільної білизни відрізняється високою якістю і підвищеною щільністю сатину. Непомітні кольори відмінно...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти