Артикул:
19379

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE ROSELLA PEMBE

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 67 бали. Ваш кошик буде загальним 67 бали який можна перетворити на ваучер на 67,00 грн.

1 358,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір полуторний: Підковдра 160х220

Простирадло 160х240

Наволочки 50х70,1 шт.

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни MODE LINE ROSELLA PEMBE від провідного турецького виробника Cotton Box , який славиться високою якістю своєї продукції і найрізноманітнішим асортиментом дизайнерських рішень, що завжди в тренді. Текстиль виконаний з тканини останнього покоління - ранфорс. У складі високоякісний, натуральний хлопок.

Пропонований комплект виправдає всі очікування, так як використовується для пошиття даного білизни матеріал ранфорс, є однією з різновидів бавовняної тканини, що володіє найкращими характеристиками. Її якісною відмінністю є висока щільність, а також переплетення і якість самих ниток, вони більш тонкі і скорочення. Завдяки цьому, тканина набуває такі властивості як висока міцність і зносостійкість.

Для виробництва текстилю використовується тільки натуральна сировина і барвники. Тому постільна повністю безпечно і гіпоалергенні. Підійде для використання дітьми та людям схильним до алергій. Також володіє теплорегуляції, що дозволяє підтримувати природний температурний баланс тіла під час сну. Поверхня тканини дуже гладка, мяка і шовковиста. Перебувати на такому ліжку одна насолода.

Білизна важко забруднюється і легко відпирається в пральній машині. Здатне витримувати високі температури і стійко до вицвітання і вигорання. Навіть після тривалої експлуатації зберігає свій первісний вигляд і властивості.

Комплект виконаний в світло-рожевих тонах. Простирадло і наволочка однотонного мякого рожевого кольору, а поверхня підодіяльника прикрашена великими квітками троянди, між якими пурхають легкі, практично невагомі метелики. Принт відрізняється реалістичністю зображення. Такий декор здатний налаштувати на романтичну атмосферу. Занурити власника в фантазії про прекрасне літньому вечорі.

Даний комплект постільної білизни стане відмінним подарунком не тільки для себе, а так само для близьких і друзів. Адже він відрізняється своєю універсальністю і практичністю. Його можна презентувати на будь-яке свято, близького друга або колеги по роботі.

Купити такий комплект можна в нашому інтернет магазині оптом і в роздріб. Представлений в подарунковій упаковці від виробника. Подарує своєму власникові комфорт і затишок, ліжко завжди буде виглядати охайним і доглянутою. Завершить інтерєр спальної кімнати своєю надзвичайною красою і ніжністю виконання.

Деталі товару
19379

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Манчжур
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект постільної білизни з мікрофібри (мікроволокно) стане для Вас приємним придбанням. Оригінальний малюнок просто створений для урбаністичного інтерєру, Ви неодмінно закохаєтесь в цей комплект. Мяке...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти