Артикул:
19378

Постільна білизна Cotton Box MODE LİNE LOLA MAVI

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 113 бали. Ваш кошик буде загальним 113 бали який можна перетворити на ваучер на 113,00 грн.

2 275,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Розмір євро:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Розмір сімейний:

Простирадло 240 x 260 см - 1 шт
Підковдра (і) 160 x 220 см - 2 шт
Наволочка (і) 50 x 70 - 2 шт

Комплект постільної білизни MODE LINE LOLA MAVI від відомої турецької марки Cotton Box . Виробник вже не перший рік на ринку домашнього текстилю та встиг завоювати позитивну репутацію як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами. Виготовлено пропоноване білизна з тканини ранфорс. У складі 100% натуральне бавовняне волокно.

Постільна білизна з ранфорса виходить дивно мяким і ніжним. Відмінною особливістю є підвищена зносостійкість, яка досягається завдяки високій щільності тканини, домоглися такого результату за рахунок використання у виробництві більш тонких, але сильно скручених ниток. При цьому білизна виходить легким і повітряним, в той же час залишається дуже міцним.

При виробництві використовується тільки натуральні продукти без сторонніх домішок. Так що текстиль екологічний і гіпоалергенний. Підійде для людей з чутливою шкірою і дітям, адже є повністю безпечним. Також має функцію терморегуляції. У спекотні дні білизна подарує прохолоду, виключить появу парникового ефекту, а в холодну пору буде зігрівати, при цьому не перешкоджаючи циркуляції повітря.

Доглядати за таким текстилем дуже просто. Досить звичайної машинного прання, забруднення легко виводяться. Стійка до високих температур і сонячного світла, швидко сохне. Зберігає початкові кольори, форму і розмір, навіть після багаторазового використання. Трудносмінаемо, без утруднень відпрасовувати після прання.

Таке постільна білизна стане справжньою знахідкою. Адже міцний, здоровий сон - це запорука гарного самопочуття і вдалого дня. Також допоможе створити оптимально комфортні умови для відпочинку. Мяка, шовковиста поверхня занурить власника в обійми ніжності і розкоші. Створить атмосферу тепла і затишку. На такому ліжку будуть снитися воістину солодкі сни.

Текстиль оформлений в світлих тонах і прикрашений малюнком у вигляді візерункових куль в етнічному стилі синього і коричневого кольорів. Такий орнамент інтригує і заворожує, так і хочеться розглянути всі його деталі.

Постільна білизна незамінний предмет в кожному будинку. Тому є прекрасним подарунком, як для жінки, так і для чоловіка. Купити таке чудове білизна можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Комплект в подарунковій упаковці від виробника. Чи стане відмінним сюрпризом до будь-якого свята.

Деталі товару
19378

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION KIRMIZI 2
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вашій увазі чудове червоне постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION kirmizi two від відомого турецького виробника. зроблено постільна з мякого майже шовковистого сатину високої якості, на основі...
Постільна білизна Tac Delux Saten Louvre Gri
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект від турецького виробника Tac Delux Saten Louvre Gri стане для Вас чудовим придбанням. Виконаний з мякого і міцного сатину високої якості він стане одним з найулюбленіших. Приємна мякість тканини...
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс Imperial
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 618,40 грн 1 904,00 грн
Чудовий малюнок і яскраві кольори в новому постільній білизні від торгової марки і турецького виробника HOBBY. Неймовірно мякий сатин - люкс подарує Вам чудовий сон і відпочинок, а висока якість дозволить...
Комплект постільної білизни Arya Dream Barguna
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Arya Dream Barguna надзвичайно вигідно виглядає на ліжку. Воно виготовлене турецьким виробником текстильної промисловості з сатиновою тканини. Сатин - це натуральна тканина, яка не викликає...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти