Артикул:
19357

Постільна білизна Tivolyo Home PUNTO

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 185 бали. Ваш кошик буде загальним 185 бали який можна перетворити на ваучер на 185,00 грн.

3 710,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Постільна білизна Tivolyo Home PUNTO від провідного турецького виробника, який завоював бездоганну репутацію, як у себе на батьківщині, так і на європейському ринку. Тканина виконання сатин де люкс, до складу виробу входить 100% натуральний егейський бавовна вищого сорту. Витончений дизайн текстилю здатний задовольнити найвишуканіший смак. Фіолетова поверхню білизни прикрашена ледь помітним візерунком. Малюнок нанесений друкарським способом, він стійкий і довговічний. Виріб акуратно упаковано в фірмову коробку з логотипом фірми.

Елітне постільна білизна подарує масу приємних тактильних і естетичних вражень. Сатин - це міцна бавовняна тканина з чудовими експлуатаційними властивостями. Лицьова сторона матеріалу гладенька і шовковиста з благородним атласним блиском. Основа тканини мяка і шорстка, це забезпечує максимальну зручність у використанні, білизна не ковзає по поверхні матраца. Воно не мнеться і завжди має свіжий акуратний вигляд.

При виробництві використовують натуральні екологічно чисті матеріали, які не викликають алергії і подразнень на шкірі. Виріб характеризується високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Що виділяється тілом рідина швидко абсорбується і виводиться, зберігається відчуття сухості поверхні. Шкіра безперешкодно дихає, завдяки чому, підтримується оптимально комфортний тепловий баланс. У літню спеку білизна подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зберегти тепло. Текстиль не накопичує статичну електрику, таким чином, під час сну всі системи і органи повністю розслабляються і відновлюються.

Комплект постільної білизни з сатину не вимагає спеціального догляду і здатний витримати до 300 циклів машинного прання, повністю зберігши свій зовнішній вигляд, форму і властивості. Текстиль швидко сохне в природних умовах, стійкий до сонячного світла і механічного впливу. Поверхня залишається рівною і гладкою, рідко потребує прасування, що значно економить час домогосподарок. Матеріал славиться зносостійкістю, білизна прослужить довгий час при найактивнішій експлуатації.

Чудовий комплект елітної постільної білизни можна купити за демократичною ціною в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль прикрасить собою будь-який інтерєр, це чудовий вибір для себе або в якості подарунка.

Деталі товару
19357

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC Ranforce Clementine mint
rating 0 відгуків
3 534,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Clementine mint - прикрасити спальну кімнату і підкреслити Ваш вишуканий смак. Чудово виконано з якісного ранфорса, подарує Вам відчуття мякості, ніжності і комфорту під час відпочинку....
КПБ Minteks CLOVER gri
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Затишне постільна білизна Minteks Clover gri прекрасно впишеться в будь-який інтерєр. Цікавий дизайн і поєднання сірого, білого і коричневого кольорів створює ідеальний тандем. Виробник подбав про високу якість для...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти