Артикул:
19300

Постільна білизна TAC delux Lumina siyah

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Кожна дрібниця в нашому житті задає тон новому дню. А якщо сон був комфортним, то прекрасний настрій гарантовано. Якісна постільна білизна грає одну з головних ролей з надання повноцінного відпочинку, тому вірний вибір текстилю подарує солодкі сни. Наш інтернет-магазин допоможе зробити правильний вибір.

Постільна білизна TAC delux Lumina siyah від елітного турецького виробника домашнього текстилю. Виріб на 100% складається з натуральної бавовни Егейського походження. Тканина виконання - сатин де люкс. Малюнок нанесений з використанням цифрових технологій набивним (друкованим) способом. Класичний турецька дизайн виглядає дуже ефектно і красиво. Весь комплект являє собою гармонійну композицію в чорно-білому кольорі, прикрашену візерунком східної культури. Текстиль органічно впишеться в інтерєр спальні і стане його надбанням. Поставляється в подарунковій упаковці від виробника з фірмовим логотипом.

Для кожної людини сон відіграє важливу роль, він впливає на здоровя і загальне самопочуття. Елітне постільна білизна з сатину забезпечить максимальний комфорт для міцного сну. Натуральна тканина високої щільності володіє неймовірною зносостійкістю і довговічністю. Поверхня білизни мяка і ніжна на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів і емоцій.

Сатин по праву вважається однією з найкрасивіших тканин. Зовнішня сторона має благородним атласним блиском і за відчуттями дуже нагадує натуральний шовк. Зворотний бік навпаки - мяка і шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з матрацом. Білизна не ковзає і не совається по ліжку під час використання. Текстиль чудово драпірується і не мнеться, білизна завжди буде мати свіжий вигляд, ніби його тільки що постелили.

Сатин володіє високою гігроскопічністю і повітропроникністю. Постільна з цього матеріалу дозволить шкірі дихати, зайва волога швидко абсорбується і ліквідується. Виріб не викликає подразнень і алергічних реакцій. Текстиль не накопичує статичну електрику і добре адаптується під різну температуру навколишнього середовища. У спеку білизна НЕ буде парити, а в холодну пору допоможе зігрітися.

Текстиль з сатину не вимагає додаткових зусиль у догляді. Його можна прати в пральній машині при температурі води 30-40 градусів, рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити текстиль потрібно в ретельно распрямления вигляді в провітрюваному місці або на відкритому повітрі. Білизна зберігає свою форму, яскраві кольори і фізичні властивості протягом 300 циклів машинного прання. Поверхня залишається рівною і рідко потребує прасування, що економить час і сили домогосподарок.

Купити чудовий комплект з сатину можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль послужить універсальним варіантом подарунка для друзів і родичів, з будь-якого приводу і нагоди. А демократична цінова політика неодмінно порадує Вас.

Деталі товару
19300

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
вовна 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA сатин Twin Angels
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з сатину від виробника ARYA моделі Twin Angels - засинати і прокидатися з ангелами. Вони охоронятимуть Ваш сон, стежити за спокоєм і порядком в спальній кімнаті. Особлива атмосфера чистоти оселиться...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Астра"
rating 0 відгуків
2 617,00 грн
Такі білосніжні айстри не менше красиві, ніж троянди або півонії. Краплі роси на їх пелюстках чарівні. Квітка живе на вашому ліжку, прикрашаючи собою кімнату і приносячи радість господині. Незвичайний темно-зелений...
Комплект Arya дитячий для ліжка Butterfly
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Дитячий комплект постільної білизни Arya Butterfly для самих маленьких виготовлений з високоякісного матеріалу. Турецький виробник подбав про те, щоб Ваш малюк затишно засипав і прокидався в комфортній ліжку....
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти