Артикул:
19296

Постільна білизна TAC DISNEY Hot Wheels Race

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Для кожного батька найважливішим є безпека дитини. Пропонований турецька текстиль відповідає високим європейським стандартам якості і безпеки. Білизна допоможе забезпечити гігієнічні і комфортні умови для сну і відпочинку. Комплект підліткового білизни TAC DISNEY Hot Wheels Race виконаний в синьому кольорі, в стилі найзнаменитіших гонок супер тачок. Центровим є зображення гоночних машин з зазивним слоганом: " W anna race ? " ( "Готовий до гонки?" ). Виріб точно сподобається хлопчакам і стане яскравою прикрасою спальні. Поставляється в подарунковій коробці з фірмовим логотипом.

Комплект пошитий з нового бавовняного матеріалу - ранфорс. До складу входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Білизна мяке і приємне на дотик, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень на шкірі. Текстиль рівно стелиться, без заломів і складок і практично не мнеться. Постіль буде виглядати акуратно і свіжо навіть без декоративного покривала.

Поверхность білизни наділена всіма корисними властивостями бавовни, серед яких висока гігроскопічність і повітропроникність. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Шкіра вільно насичується киснем, це виключає виникнення парникового ефекту і сприяє правильної регенерації клітин. Виріб не накопичує статичну електрику і пил. Спати на білизну з ранфорса зручно круглий рік, тканину хіба здатна підлаштовуватися під навколишнє середовище і підтримувати оптимальний тепловий баланс.

Текстиль не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти рекомендована прання на 600 -700 оборотах. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Надалі температура води повинна становити 40 градусів, бажано використовувати нейтральні миючі засоби. Сушити текстиль слід при природних умовах, попередньо розрівнявши поверхню. Білизна швидко сохне, зберігаючи свою форму, яскраві кольори і корисні якості. У разі необхідності виріб можна пропрасувати зі зворотної сторони вибравши середній температурний режим для праски.

Прекрасний комплект постільної білизни для юних фанатів гонок, можна купити в нашому інтернет магазині. Оптові та роздрібні ціни приємно порадують своєю демократичністю. Модель стане чудовим вибором для власної дитини і вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Текстиль прослужить довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Слід сказати, що постільна білизна являє універсальним подарунком. Виріб можна подарувати друзям і родичам по будь-якого приводу і урочистої нагоди. Білизна точно стане в нагоді і буде використовуватися, приносячи радість і даруючи солодкі сни.

Деталі товару
19296

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ First Choice ranforce
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни First Choice ranforce IVY виготовлений провідним виробником текстильної промисловості з Туреччини. Для пошиття використовували ранфорс, який виділяється своєю натуральністю, міцністю і...
КПБ  ARYA Tencel Impero
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
6 748,15 грн 7 939,00 грн
Купити вишукана постільна білизна - створити в спальні атмосферу затишку і тепла. Чудова якість виконання і мякий сатин подарують Вам комфортний сон і відпочинок. Тканина міцна, мяка, приємна на дотик, з легким...
Love You КПБ сатин кружево светло розовый
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити вишукане світло-рожеве постільна білизна Love You - привнести чуттєвість і красу в інтерєр Вашої спальні. Виконано з міцного сатину високої якості, декороване чудовим мереживом, таке постільна білизна...
КПБ Minteks LEOPAR kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 301,40 грн 3 884,00 грн
Хочете купити постільна білизна, яке поєднувалося б з сірими відтінками Вашого інтерєру? Тоді зверніть свою увагою на комплект постільної білизни Minteks LEOPAR kahve від турецького виробника текстильних виробів. Він...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти