Артикул:
19295

Постільна білизна TAC DISNEY Frozen Glitter

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1

Постільна білизна TAC DISNEY Frozen Glitter від преміального турецького виробника з світовим імям. Продукція відповідає високим стандартам якості і безпеки, що підтверджується відповідною сертифікацією. До складу білизни входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Тканина виконання - ранфорс, малюнок нанесений на новітньому обладнанні з використанням цифрових технологій, набивним (друкованим) способом. Дизайн білизни в стилі популярного мультика «Холодне серце» наповнює кімнату казковою атмосферою. Білизна прикрашає зображення головної героїні мультика - королеви Ельзи. Комплектується текстиль в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

Ранфорс - це нова розробка, яка є поліпшеним варіантом бязі. Матеріал має підвищену щільністю, а завдяки використанню у виробництві кручених ниток, поверхня виходить мякою і ніжною. Текстиль прекрасно драпірується і рівно лягати на ліжко без складок і заломів. Білизна не мнеться під час використання, ліжко завжди буде мати охайний і свіжий вигляд.

Виріб не містить шкідливих домішок і є повністю екологічно чистим, поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна чудово пропускає повітря, тим самим дозволяючи шкірі дихати і швидко вбирає зайву вологу, зберігаючи відчуття сухості. Ранфорс здатний підтримувати оптимальний тепловий баланс, влітку постільна НЕ буде парити, а взимку допоможе зігрітися.

Постільна з ранфорса славиться високою зносостійкістю і міцністю. Виріб здатне витримати до 300 циклів машинного прання, зберігши свій привабливий зовнішній вигляд і фізичні властивості. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати білизна навиворіт перед пранням. Температура води повинна становити 30-40 градусів. Сушити текстиль варто в ретельно распрямления вигляді в природних умовах. При необхідності поверхню можна пропрасувати зі зворотної сторони, температура підошви праски не повинна перевищувати 180 градусів.

Купити дивовижне постільна білизна для дівчинки можна оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині за доступними цінами . Текстиль стане прекрасним вибором для своєї дитини. Яскраве і якісне білизна забезпечить зручність і комфорт під час сну, підніме настрій і подарує солодкі сновидіння. Виріб послужить чудовим варіантом подарунка на День народження або Новий рік, а так само з будь-якого іншого урочистої нагоди.

Деталі товару
19295

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни TAC baby LITTLE TRAIN
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Різнобарвний трамвайчик TAC baby LITTLE TRAIN і його маленькі пасажири сподобаються як вам так і ваші малюкам. Цей комплект в ліжечко виконаний турецьким виробником торговою маркою ТАС з мякого ранфорса, щоб ваші...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти