Артикул:
19208

Світиться постільна білизна TAC GLOW saten Talia

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

світиться постільна білизна TAC GLOW saten Talia від преміального турецького виробника. Виріб на 100% складається з натуральної бавовни, тканина виконання - сатин. Малюнок нанесений набивним (друкованим способом). Дизайн білизни виконаний з квітковим принтом, має пористу поверхню. Комплект досить світлий, в основі білий колір, простирадло блакитного кольору, на підодіяльнику присутні відтінки червоного, жовтого і чорного, прикрасою служать білі птахи, метелики і бабки. Таке неординарне постільна білизна точно припаде до душі кожному. Білизна по-справжньому фантастичне, адже його поверхня починає світитися в темряві, виконаний візерунок ніби оживає. Текстиль стане ексклюзивним доповненням інтерєру спальної кімнати і подарує масу приємних відчуттів своєму власникові. Комплектується в презентабельну упаковку з фірмовим логотипом.

Постільна білизна має бути підібрано особливо ретельно. Так як уві сні ми не лише відпочиваємо і набираємося сил, а й наводимо в норму свій психологічний стан. Пропоноване білизна відповідає високим стандартам якості і безпеки. Натуральна поверхня не викликає алергії і подразнень на шкірі. Сатин - дуже щільна тканина, яку отримують шляхом полотняного переплетення кручених ниток. Матеріал, незважаючи на підвищену щільність, володіє незвичайною мякістю і шовковистою фактурою. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання.

Виріб добре вбирає вологу і вільно пропускає повітря. Білизна подарує максимальний комфорт і зручність під час сну, тканина має унікальну здатність підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати природний температурний баланс людського тіла. У спеку поверхню подарує приємну прохолоду, а в холодну пору допоможе утримати тепло. Таким чином, комплект є універсальним і підійде для всесезонного використання. Текстиль не накопичує статичну електрику, це позитивно впливає на загальний стан і самопочуття.

Текстиль простий в побуті, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного прання з використанням миючих засобів. Виріб характеризується високою міцністю и збереже свій первинний зовнішній вигляд навіть через 200 прань. Купівля такого комплекту стане вигідним капіталовкладенням для сімейного бюджету.

Купити такий фантастичний комплект можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Це прекрасний вибір для своєї дитини або в подарунок для близьких і друзів. Такий текстиль наповнить спальну кімнату особливим чарами, допоможе зануритися в світ фантазій, що неодмінно швидко занурить в солодкий сон.

Деталі товару
19208

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Особливі характеристики
Світиться в темряві
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Valeron Jakar Angelique Beyaz
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Прекрасне і практичне постільна білизна Valeron Jakar Angelique Beyaz білосніжного кольору зробить Вашу ліжко прикрасою всієї спальні! Ліжко буде виглядати акуратною і витонченої, Ви будете мріяти опинитися в ній...
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
2 048,00 грн
Шикарний постільний комплект з привабливими турецькими візерунками від відомого бренду Love You. Натуральна бавовна прекрасно переносить прання і довго буде радувати свого власника. В наявності різні розміри...
Love You Детский ch 022
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві герої мультфільму Тачки безумовно порадують Ваших маленьких автолюбителів. Даний комплект постільної білизни зроблений з мякої і міцної сатиновою тканини. Відомий виробник, торговельна марка Love You, подбав...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти