Артикул:
19170

Постільна білизна TAC DISNEY Forever Friends

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Ми з радістю хочемо запропонувати вам гарний, зроблений з натуральної бавовняної тканини комплект білизни TAC DISNEY Forever Friends. Ця серія постільної білизни від турецького виробника TAC, відома своєю високою якістю, оригінальними та яскравими малюнками. Кожен такий комплект стане самим приємним подарунком для вашої дитини чи підлітка.

Ранфорс це міцна тканина з 100% бавовни, дуже щільна, зносостійка, тому постільна білизна на її основі таке мяке і невибаглива в догляді. Дитяча постільна білизна ТАС стійко до прасування і прання, здатне на довгі роки зберігати яскравий і насичений колір малюнка. Також дитячу білизну з ранфорса дарує комфортний сон дитині в будь-який час року, оскільки підлаштовується під температурні особливості тіла - влітку на ньому не жарко, а взимку досить тепло.

Турецький виробник TAC завжди приділяє увагу впровадженню кращих технологій у виробництві , використовує якісні матеріали та сировину, і відомий високою якістю домашнього текстилю по всьому світу. В основному, у виробництві дитячої постільної білизни використовується тканина ранфорс на основі натуральної бавовни, що робить білизну мяким, міцним і довговічним, а комфортний сон і відпочинок дітей - завжди варто в високий пріоритет у керівництва даної фабрики.

Купити дитяче постільна білизна TAC DISNEY Forever Friends за доступною ціною можна легко і просто в нашому інтернет-магазині. Ми завжди можемо запропонувати широкий вибір текстилю для будинку від найвідоміших турецьких виробників і фабрик. Наші менеджери із задоволенням допоможуть Вам оформити замовлення на цю та інші моделі білизни, заощаджуючи ваш час.

Хочемо звернути увагу на розмір даної моделі, вона представлена в нашому каталозі в єдиному розмірі, і має стандартну комплектацію:

  • простирадло - 100 x 200 см - 1 шт (на гумці)
  • підодіяльник (і) - 160 x 220 см - 1 шт
  • наволочка (і ) - 50 x 70 см - 1 шт

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини вказані на етикетці. Але щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, ми їх трохи доповнили:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Постільна з ранфорса бажано гладити не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як ранфорс стійкий до деформації і не сильно мнеться.

Купити дитячий комплект постільної білизни TAC DISNEY Forever Friends за доступною ціною в Україні, можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині.

в асортименті інтернет-магазину Sweet Home кожен покупець може знайти широкий вибір постільної білизна і домашнього текстилю. У нас завжди можна купити подушки, ковдри, рушники, покривала і пледи за найкращими цінами.

Ми працюємо без посередників з відомими фабриками, тому наші клієнти мають відмінну можливість придбати у нас гарне і якісну постільну білизну турецького виробництва по найкращими цінами, без додаткових націнок.

Ми здійснюємо доставку по всій Україні, в будь-яке місто і населений пункт будь-якої транспортної компанією, крім Укрпошти.

Деталі товару
19170

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA знак зодіаку LEO - Лев
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
2 275,45 грн 2 677,00 грн
Представляємо Вам якісну постільну білизну з полірованого сатину від відомого турецького виробника Arya. Постільна білизна зроблено з турботою про Ваше приємному сні і відпочинку. Мякий і міцний сатин прикрашений...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти