Артикул:
19161

Постільна білизна TAC DISNEY Powerpuff Girls

Пропонуємо Вам гарне дитяче постільна білизна від відомого турецького виробника, зроблене в півтора разу з кращого і мякого ранфорса. Яскравий малюнок подарує дітям гарний настрій і приємні сни, а бавовняна тканина подарує мякість і комфорт. Подарункова упаковка від виробника. Ви можете купити дитяче постільна білизна оптом і вроздріб, в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Дитяча постільна білизна TAC DISNEY Powerpuff Girls для дівчинки, виготовлено з використанням новітніх розробок в текстильній промисловості. Ведучий турецька виробник завоював високу репутацію серед споживачів, як у себе на батьківщині, так і далеко за її межами. До складу виробу входить 100% бавовна, тканина виконання - ранфорс. Текстиль прикрашений яскравими малюнками головних героїв з улюбленого мультфільму " Powerpuff Girls" . Постільна білизна в рожевих відтінках обовязково сподобається юним принцесам і стане яскравою прикрасою дитячої кімнати. Комплект поставляється в гарній фірмовій упаковці.

Головним якістю дитячого постільної є його безпеку. Пропонований текстиль відповідає міжнародним санітарним нормам і стандартам високої якості. Тканина, з якої пошито білизна, зявилася на ринку не так давно і вже встигла полюбитися покупцями. Ранфорс - це поліпшена версія бязі, з більш щільним переплетінням, сильно скручених бавовняних ниток. Завдяки такій технології виробництва, матеріал виходить дуже легким, з ніжною поверхнею, і при цьому дуже міцний і довговічний.

Текстиль володіє всіма корисними властивостями натуральної тканини. Поверхня прекрасно пропускає повітря, дозволяючи тілу дихати і підтримувати оптимальний температурний баланс. Ранфорс має добру гігроскопічність, білизна здатне швидко поглинати зайву вологу і виводити її назовні, зберігаючи відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на стані дитячого організму. Для фарбування використовується Digital technology, малюнок виходить яскравим і стійким. Свого роду, це фотодрук на тканині.

У побуті білизна не вимагає спеціального догляду, для підтримки чистоти і гігієнічності досить машинного чи ручного прання. Рекомендована температура води 40 градусів. Сушити білизну слід відразу після прання в распрямлённом вигляді при природних умовах. Текстиль практично не мнеться і рідко вимагає прасування, що полегшує життя і економить час домогосподаркам.

Купити такий чудовий комплект постільної білизни для дівчинки, можна в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Текстиль забезпечить комфортні умови для сну і занурить свою володарку в казкову атмосферу улюбленого мультика, налаштувавши на приємні і райдужні сни. Пропонований комплект, це чудовий вибір для своєї дитини і вигідне капіталовкладення, так як виріб прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Комплект білизни, є універсальним і завжди актуальним подарунок з будь-якого приводу і нагоди.

Деталі товару
19161

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ евро Праздник
rating 0 відгуків
2 645,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни від торгової марки Love You стане прекрасним подарунком для Вас і Ваших близьких. Мякий шовковистий сатин порадує своїм неймовірним якістю, а яскраві червоні троянди подарують...
Покрывало Minteks Shiny
rating 0 відгуків
2 982,00 грн
Представляємо Вашій увазі унікальний комплект з покривалом, декоративними наволочками з мереживом, простирадлом і наволочками з бавовни Minteks Shiny . Елегантне покривало оздоблене рельєфним тисненням і мереживом з...
Комплект постільної білизни Микрофибра 3D, Дебют
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Оригінальна постільна білизна з мікрофібри від турецького виробника стане приємним придбанням для Вас і Ваших близьких. Таким постільною білизною Ви прикрасите кімнату і зможете насолодитися неймовірною мякістю...
Нещодавно переглянуто
Постельное белье TAC DISNEY Powerpuff Girls Постельное белье TAC DISNEY Powerpuff Girls
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Пропонуємо Вам гарне дитяче постільна білизна від відомого турецького виробника, зроблене в півтора разу з кращого і мякого ранфорса. Яскравий малюнок подарує дітям гарний настрій і приємні сни, а бавовняна тканина...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти