Артикул:
19140

Постільна білизна TAC Digital saten CROSBY

Красиве постільна білизна з оригінальним малюнком і приємною забарвленням. Мяка тканина сатин подарує Вам комфорт і затишок, а сон і відпочинок принесуть чудові відчуття. Постільна зроблено турецьким виробником з натуральної бавовни, що робить його мяким, міцним і довговічним. Упаковка від виробника. Ви можете купити цей комплект оптом і в роздріб, в нашому інтернет-магазині.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Як приємно після активного дня відчути свіжість і мякість затишній ліжку. Постільна білизна TAC Digital saten CROSBY відповідає високим стандартам якості і здатна задовольнити найвибагливіших покупців.

Комплект виконаний в красивому відтінку бежевого кольору. Поверхня білизни прикрашена витонченим орнаментом в східному стилі. Виріб наповнить спальню свіжістю і атмосферою домашнього тепла. Текстиль гармонійно впишеться в будь-який інтерєр і стане його прикраса. Комплектується в подарункову упаковку з фірмовим логотипом.

До складу пропонованої продукції входить 100% натуральне бавовняне волокно Егейського походження. Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок гарантує гіпоалергенність вироби. Текстиль не викликає подразнень навіть на самій чутливій шкірі і рекомендований для щоденного використання. Білизна вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати. Це виключає виникнення парникового ефекту. Поверхня має високу гігроскопічність, навіть при підвищеному потовиділенні зберігається відчуття сухості. Виріб не накопичує статичну електрику, що позитивно відбивається на серцево - судинної і нервової системи.

Білизна надзвичайно приємне на дотик, поверхня ніжна і мяка. Згодом на білизну не зявляються катишки, і поверхня зберігає свою гладкість. Текстиль красиво драпірується і практично не мнеться під час використання. Постіль завжди буде виглядати свіжо і охайно, як ніби її щойно постелили. Сатин по відчуттях дуже нагадує натуральний шовк, проте має низку переваг. Білизна не сковзається по ліжку завдяки шорсткою основі. Текстиль ані холодний і підходить для всесезонного використання.

Сатинове постільна білизна славиться своєю довговічністю і невибагливістю у догляді. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів з використанням неагресивних миючих засобів. Нове постільна білизна можна прополоскати в прохолодній чистій воді. Сушити текстиль слід при природних умовах, попередньо розрівнявши поверхню. Виріб не боїться впливу сонячних променів, прекрасно зберігає свою форму і новий зовнішній вигляд. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати, вибравши середній температурний режим для праски.

Пропонований комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб в нашому інтернет магазині. Чудове білизна стане вигідним придбанням у власний будинок і прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Роблячи покупки для себе, згадайте про родичів і друзів, адже текстиль це чудовий варіант подарунка. Такий презент відрізняється своєю універсальністю та актуальністю. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і точно буде використовуватися, нагадуючи про добрий смак і проявленої турботі свого дарувальника. Виріб можна піднести на Ювілей, День весілля, Новий рік і по будь-якій іншій урочистого приводу і нагоди.

Деталі товару
19140

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Микрофибра, КПБ BV M 0070 Eu
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити комплект постільної білизни з мікрофібри білого кольору - створити затишок і комфорт в спальні. Постільна білизна щільне, не викликає алергії, приємне на дотик, відмінно вбирає вологу, стійке до механічних...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Трійка"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Не тільки чари природи можуть служити створенню краси. Дизайн Вашої спальні буде найбільш незвичайним, якщо Ви використовуєте таке постільна білизна, як Love You "Трійка" . Відважна трійка на ліжку - це нестандартне...
Нещодавно переглянуто
Постельное белье TAC DIGITAL saten Crosby Постельное белье TAC DIGITAL saten Crosby
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Красиве постільна білизна з оригінальним малюнком і приємною забарвленням. Мяка тканина сатин подарує Вам комфорт і затишок, а сон і відпочинок принесуть чудові відчуття. Постільна зроблено турецьким виробником з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти