Артикул:
19040

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Speedwey

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 100 бали. Ваш кошик буде загальним 100 бали який можна перетворити на ваучер на 100,00 грн.

2 005,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Здоровий і міцний сон, надає нам сил кожен день, тому так важливо приділяти увагу вибору постільної білизни і його якості. Оновлення гардероб дитячої спальні або кімнати разом з новим комплектом постільної білизни TAC Genc Modasi ranforce Speedwey, від відомого турецького виробника. Модель представлена в красивій забарвленням і виконана з мякої тканини, на основі стовідсоткового бавовни, що забезпечить дитині мякість і комфорт під час сну і відпочинку.

Постільні приналежності з ранфорса отримали свою популярність завдяки мякості і щільності даної тканини. Дана тканина набагато перевершує популярну у нас бязь. Турецький текстиль для спальні і вдома від виробника тач, зроблений в тканини ранфорс, не боїться частого прання, легко чиститься і сохне, виготовлений з натуральної бавовни, і служить тривалий час.

Продукція турецької фабрики TAC завжди славилася своїм високим якістю і довговічністю. Постільна білизна даної фабрики з будь-якої серії, завжди буде радувати свого власника сучасним дизайном, високими стандартами якості та мякістю бавовняної тканини. Виробник завжди використовує найкращі матеріали та тканини, щоб кожен покупець продукції відчував радість і задоволення від покупки.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Speedwey з мякого і міцного ранфорса, можна в нашому зручному інтернет-магазині Sweet Home. Кожен наш покупець має можливість купити цей комплект і інші варіанти постільної білизни, як оптом, так і в роздріб. Наш інтернет-магазин надає найширший асортимент домашнього текстилю в Україні. Ми створили всі умови, щоб Ви могли швидко і зручно зробити замовлення, при цьому значно заощадили час і гроші.

Комплект представлений в одному розмірі і має наступну комплектацію:

  • простирадло - 100 x 200 см - 1 шт (на гумці)
  • підодіяльник (і) - 160 x 220 см - 1 шт
  • наволочка (і) - 50 x 70 см - 1 шт

Як і будь-який комплект білизни від турецького виробника TAC, дана модель упакована у фірмову картонну упаковку з гарним дизайном.

Рекомендації по догляду за постільною білизною з ранфорса і бавовняної тканини вказані на етикетці. Але щоб білизна служило довше і радувало кожен раз, ми їх трохи доповнили:

  • Прати постільну білизну з ранфорса, краще при температурі води не більше 30 градусів.
  • Використовуйте перевірені якісні порошки, для збереження мякості тканини і насиченості квітів.
  • Прати постільна білизна з бавовняної тканини бажано в режимі делікатного прання, з щадним віджиманням на рівні 600 - 700 оборотів. Це дозволить і добре віджати тканину і не призведе до пошкодження волокон.
  • Сушити такий комплект бажано на свіжому повітрі в розправленому вигляді, але також можна і на батареї, якщо вона не сильно гаряча. Стандартна розкладна сушка в кімнаті також підійде.
  • Постільна з ранфорса бажано гладити не сильно гарячою праскою. Також ви можете і не гладити його зовсім, так як тканина стійка до деформації і не сильно мнеться.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Speedwey можна оптом і в роздріб. Наш інтернет-магазин завжди стежить за новинками сезону і готовий запропонувати краще постільна білизна високої якості для вашого будинку.

Також в нашому каталозі Ви завжди зможете вибрати і придбати подушки і ковдри, рушники та інші махрові вироби, покривала і пледи від найвідоміших турецьких виробників.

Інтернет-магазин SweetHome пропонує широкий вибір постільної білизни та інших видів текстильних виробів для дому, які допоможуть Вам доповнити і прикрасити ваш будинок, створити атмосферу достатку, затишку і краси.

Доставка здійснюється усіма транспортними компаніями, крім Укрпошти.

Деталі товару
19040

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box Brode For you
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий комплект від турецького виробника, який подарує Вам чудовий сон і комфортний відпочинок, а також наповнить спальню відчуттям легкості і затишку. Білосніжний сатин доповнений ніжним мереживом подарує свою...
Love You Детский комплект  td 159
rating 0 відгуків
2 444,00 грн
Красиве дитяче постільна білизна для Ваших маленьких принцес від відомої торгової марки Love You. Комплект постільної білизни зроблений з чудового мякого сатину високої якості, щоб діти могли насолоджуватися...
Tac Ranforce Winx Stella Infinity
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS BRF NEV.TK Winx Stella Infinity відмінний подарунок для Ваших маленьких фанатів мультфільмів Winx. А відмінна якість дитячої постільної білизни TAC приємно...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Тюльпани"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраві тюльпани, якими прикрашено набір постільної білизни Love You сатин "Тюльпани" , створять весняний настрій у Вашій спальні! Лицьова сторона підодіяльника чорного кольору декорована трьома тюльпанами...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти