Артикул:
19034

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Listen

Красиве рожеве постільна білизна від турецького виробника, прикрашене цікавим малюнком і зроблене з мякої тканини ранфорс, на основі турецького бавовни. Постільна подарує Вам і вашим рідним свою мякість, комфорт і затишок, а сон і відпочинок на такій постільній принесуть найкращі емоції і відчуття. Купити постільну білизну можна як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 93 бали. Ваш кошик буде загальним 93 бали який можна перетворити на ваучер на 93,00 грн.

1 874,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці на матрац - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70

Сучасний текстиль високої якості від лідируючого турецького виробника допоможе створити максимально сприятливі умови для сну. Натуральне виріб забезпечить приємні тактильні відчуття і високу гігієнічність спального місця.

Постільна білизна TAC Genc Modasi ranforce Listen має гарний сучасний дизайн. Виріб виконаний в рожевому кольорі. Лицьова сторона прикрашена великим малюнком у вигляді музичного аксесуара - навушників. Текстиль прекрасно підійде для підлітків, стане прикрасою інтерєру спальні і підніме настрій. Поставляється комплект у фірмовій подарунковій упаковці з логотипом.

Пропоноване постільна білизна пошито з ранфорса на основі 100% бавовни. Тканина є новітньою розробкою фахівців текстильної промисловості. При виробництві використовують тонкі кручені бавовняні нитки. Волокна піддаються додатковому очищенню, за рахунок цього вони стають дивно ніжними. Поверхня білизни виходить легкої і мякою при цьому міцною. Текстиль красиво драпірується і практично не мнеться.

Пориста структура бавовни вільно пропускає повітря, це забезпечує хорошу аерацію. Шкіра в повній мірі насичується киснем. Зайва волога швидко вбирається, і виводитися назовні, зберігається відчуття сухості протягом всієї ночі. Текстиль не викликає алергічних реакцій і не накопичує статичну електрику. Білизна здатна підлаштовуватися під температуру в кімнаті і підтримувати оптимальний тепловий баланс. У спеку виріб буде освіжати, а в холод допоможе зберегти тепло.

Текстиль характеризується міцністю і високою стійкістю до частих прання. Новий виріб можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде прати у пральній машині на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби і вивертати текстиль навиворіт перед пранням. Білизна швидко сохне в природних умовах, зберігає свою форму, колір і фізичні властивості. У разі необхідності поверхню можна пропрасувати, вибравши середній температурний режим для праски.

Чудовий комплект постільної білизни можна купити в нашому інтернет магазині, як оптом, так і в роздріб. Висока якість пропонованої продукції задовольнить найвибагливіших покупців. Модель стане прекрасним вибором для власного користування. Слід зазначити, що текстиль послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Такий презент характеризується своєю універсальністю та актуальністю, постільна білизна завжди в нагоді і точно буде використовуватися в побуті. Піднести виріб можна абсолютно з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
19034

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин-люкс City
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Ви справжній городянин? Місто живе в Вашій душі і оселиться в малюнках на Вашому ліжку. Таке нестандартне рішення призначене для тих, хто вважає за краще дизайн, відмінний від загальноприйнятого. Незмінним залишається...
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна Tac Ranforce Felicia Kahve виглядає дуже цікаво і оригінально. Дизайн комплекту не примхливий, і тому такий комплект впишеться в інтерєр будь-якої спальні. А приємний і мякий ранфорс зробить його...
Комплект постельного белья жакард с кружевной каймой,TF B 0019
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Розкішний комплект постільної білизни від турецького виробника порадує Вас високою якістю, приємною забарвленням і оформленням, а також стане оригінальною прикрасою спальні. Комплект зроблений з мякої сатиновою...
Нещодавно переглянуто
Постельное белье TAC Genc Modasi ranforce Listen Постельное белье TAC Genc Modasi ranforce Listen
rating 0 відгуків
1 874,00 грн
Красиве рожеве постільна білизна від турецького виробника, прикрашене цікавим малюнком і зроблене з мякої тканини ранфорс, на основі турецького бавовни. Постільна подарує Вам і вашим рідним свою мякість, комфорт і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти