Артикул:
19030

Постільна білизна TAC saten Flora

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
Колір
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Давно відомо, що здоровий повноцінний сон, це запорука гарного самопочуття і міцного здоровя. Натуральний текстиль від лідируючого турецького виробника огорне сплячого хмарою турботи і затишку. Текстиль забезпечить гігієнічність і комфорт спального місця.

Постільна білизна TAC saten Flora прекрасно доповнить будь-який інтерєр спальні. Текстиль виконаний в спокійних пастельних відтінках бежевого кольору. Поверхня прикрашена ніжними білими квітами, які наповнять кімнату відчуттям весняної свіжості. Виріб красиво упаковано в подарункову коробку з фірмовим логотипом.

Сатин, це міцна тканина, яка славиться своїм благородним зовнішнім виглядом і хорошими експлуатаційними властивостями. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Текстиль гіпоалергенний і рекомендований для щоденного використання. Білизна мяке і ніжне на дотик, поверхня має благородним блиском. Зовнішня сторона полотна гладенька, а внутрішня шорстка, це забезпечує надійну фіксацію, білизна НЕ совається під час використання. Виріб важко сминаемости, ліжко завжди буде виглядати свіжо, як ніби її щойно постелили.

Пропоноване натуральне білизна вільно пропускає повітря, шкіра в повній мірі насичується киснем. Підтримується оптимальний тепловий баланс. Що виділяється тілом волога швидко вбирається, і виводитися назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему.

Білизна просто в побуті і легко переносить часті машинні прання. Новий виріб можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Надалі для підтримки чистоти рекомендована прання на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Попередньо білизна рекомендується вивертати навиворіт. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному приміщенні або на відкритому повітрі. Поверхня прекрасно зберігає свою форму і гладкість, виріб рідко потребує прасування.

У нашому інтернет - магазині розкішний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Купівля стане вигідним капіталовкладенням, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і послужить відмінним варіантом подарунка для родичів і друзів. Такий презент характеризується своєю універсальністю його можна піднести абсолютно з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
19030

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Love You сатин лайт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Хочете купити постільна білизна з незвичайним дизайном? Тоді комплект постільної білизни Love You TL F044 точно Вам припаде до смаку. Він виготовлений відомою турецькою фірмою з кращої сатиновою тканини. Постільна...
Комплект постільної білизни First Choice Vanessa
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Інтернет магазин SweetHome представляє нову серію постільної білизни від турецького виробника First Choice Vanessa . Дані комплекти виконані з сатину за певною технологією, завдяки чому сатин виходить мякий і...
Комплект постільної білизни Love You сатин мереживо золото
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Вишуканий комплект постільної білизни від торгової марки Love You привертає до себе своїм зовнішнім виглядом. Сатинова тканина з золотистим відливом, дивовижне мереживо в поєднанні з чудовим виконанням допоможуть...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти