Артикул:
19025

Постільна білизна TAC saten Martha

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 155 бали. Ваш кошик буде загальним 155 бали який можна перетворити на ваучер на 155,00 грн.

3 113,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

СІМЕЙНИЙ

Підковдра - 160 х 220 х 2

Простирадло - 230 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

високоякісний домашній текстиль від провідного турецького виробника здатний задовольнити найвимогливіших покупців. Білизна допоможе створити затишок і забезпечить гігієнічні і комфортні умови спального місця.

Комплект постільної білизни TAC saten Martha виготовлений з сатину ніжно - рожевого кольору. Поверхня прикрашена витонченою квітковою композицією. Дизайн білизни виглядає чудово і стане прикрасою будь-якого інтерєру. Поставляється виріб в подарунковій коробці від виробника.

Сатин, це міцна тканина, яка славиться своїм благородним зовнішнім виглядом і хорошими експлуатаційними властивостями. До складу виробу входить 100% натуральне бавовняне волокно вищого сорту. Текстиль гіпоалергенний і рекомендований для щоденного використання. Білизна мяке і ніжне на дотик, поверхня має благородним блиском. Зовнішня сторона полотна гладенька, а внутрішня шорстка, це забезпечує надійну фіксацію, білизна НЕ совається під час використання. Виріб важко сминаемости, ліжко завжди буде виглядати свіжо, як ніби її щойно постелили.

Пропоноване натуральне білизна вільно пропускає повітря, шкіра в повній мірі насичується киснем. Підтримується оптимальний тепловий баланс. Що виділяється тілом волога швидко вбирається, і виводитися назовні, зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує пил і статичну електрику, що благотворно впливає на серцево - судинну систему.

Білизна просто в побуті і легко переносить часті машинні прання. Новий виріб можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Надалі для підтримки чистоти рекомендована прання на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Попередньо білизна рекомендується вивертати навиворіт. Бажано використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту відбілювача і барвників. Сушити текстиль слід при природних умовах в провітрюваному приміщенні або на відкритому повітрі. Поверхня прекрасно зберігає свою форму і гладкість, виріб рідко потребує прасування.

У нашому інтернет - магазині розкішний комплект постільної білизни можна купити оптом і в роздріб. Демократичні ціни приємно порадують покупців. Купівля стане вигідним капіталовкладенням, текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації. Постільна білизна в нагоді в кожному будинку і послужить відмінним варіантом подарунка для родичів і друзів. Такий презент характеризується своєю універсальністю його можна піднести абсолютно з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
19025

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-elegant-bej
rating 0 відгуків
5 948,00 грн
Це красиве комплект постільної білизни Tivolyo Home ELEGANT BEJ зроблений з кращого турецького сатину відомим виробником текстилю для дому. Модель вийшла простий і оригінальної одночасно, бежевий сатин прикрашений...
КПБ Tirotex  бязь 2 нестандарт
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Чудовий вибір постільної білизни представлений тираспольській фабрикою у вигляді нестандартних комплектів. Якісна бязь, натуральна бавовна і відоме якість по всій Україні. Такий комплект постільної білизни відмінно...
Комплект постільної білизни HOBBY Sateen Deluxe Casandra рожевий 07913
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Красиве постільна білизна від торгової марки Hobby порадує Вас і Ваших близьких приємним рожевим відтінком і красивим малюнком тонких гілочок з листям. Купити постільну білизну Sateen Deluxe Casandra - неодмінно...
Комплект постільної білизни Love You Душа
rating 0 відгуків
3 843,00 грн
Постільна білизна Love You Душа виглядає дуже красиво і ніжно. Купити таке постільна білизна - наповнити Вашу спальню особливим романтичним почуттям. Приємні лугові квіти і пара білих лебедів виглядають дуже...
Комплект постільної білизни Pierre Cardin LIANA
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Зауважувально поступове білий від турецького виробник з серії Pierre Cardin , приємно удивити Вас свои красивий внешним видом і приємно мягкостью сатина . Комплект украшен...
Нещодавно переглянуто

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти