Артикул:
19009

Постільна білизна TAC DIGITAL saten Blanche

Порадуйте себе приємною покупкою чудового постільної білизни від відомого турецького виробника. комплект зроблений з тканини сатин, на основі натуральної бавовни, що безсумнівно подарує вам комфорт і затишок під час сну і відпочинку. Сатинова тканина прикрашена красивим малюнком квітів, немов намальованих пензлем художника. Подарункова упаковка від виробника. Можна купити оптом і в роздріб.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
3 831,50 грн 3 950,00 грн -3%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

полуторний

Підковдра - 160 х 220

Простирадло - 180 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

ЄВРО

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Міцний сон - це запорука гарного самопочуття і бадьорості на цілий день. Турецьке постільна білизна огорне сплячого ніжним хмарою турботи і комфорту. Текстиль подарує затишок і гарний настрій.

Постільна білизна TAC DIGITAL saten Blanche має привабливе дизайнерське оформлення. Виріб виконано в гарному відтінку бежевого кольору. Поверхня прикрашена великим квітковим принтом в стилі епохи Відродження. Текстиль виглядає дуже красиво і здатний доповнити будь-який інтерєр спальні. Комплектується комплект в подарункову коробку з логотипом фірми.

Продукція виготовлена з 100% натуральної бавовни Егейського походження. Білизна пошито з розкішного сатину, малюнок нанесений з використанням цифрових технологій. За відчуттями сатинова білизна нагадує натуральний шовк. Текстиль має низку переваг, так внутрішня сторона білизни шорстка, що забезпечує надійне зчеплення з поверхнею матраца. Виріб підійде для всесезонного використання. Влітку білизна подарує приємну прохолоду, а взимку допоможе зігрітися і утримати тепло.

Екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок гарантує безпеку і гіпоалергенність текстилю. Білизна вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Виріб характеризується довговічністю і легко переносить часті машинні прання. Нову білизну можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Для підтримки чистоти і гігієнічності рекомендується прання на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Для збереження нового зовнішнього вигляду варто вивертати білизна навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити білизну слід при природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня зберігає свою форму, колір і гладкість навіть після 300 прань. Текстиль рідко потребує прасування, що значно економить час і сили домогосподарок.

У нашому інтернет магазині розкішний комплект постільної білизни можна придбати за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб. Текстиль стане прекрасним вибором для оформлення власного будинку. Комплект прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації, радуючи свого володаря прекрасним якістю. Слід зазначити, що виріб послужить чудовим варіантом дорогого подарунка для родичів і друзів. Постільна білизна в нагоді в кожному побуті, це універсальний і завжди актуальний презент з будь-якого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
19009

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Склад
бавовна
Тканина
сатин
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Малюнок
набивний (друкований)
Упаковка
картонна упаковка від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни HOBBY сатин I love you
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна HOBBY сатин I love you - створити чуттєву атмосферу в спальні. Комплект постільної білизни виконаний з високоякісного сатину. Завдяки плетіння ниток тканину дуже приємна на дотик, має відмінну...
TAC Ranforce Elora mint
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна TAC Ranforce Elora mint від турецького виробника - подарувати відчуття ніжності і комфорту під час сну і відпочинку. Чудово виконано з якісних матеріалів, витримує велику кількість прань і зберігає...
КПБ  Blumarine Solo krem
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити розкішний комплект постільної білизни Blumarine Solo krem - подарувати мякість і комфорт Вашим близьким. Виконано в кремовому кольорі і оформлений вишуканим мереживом він сподобається Вам з першого погляду....
КПБ  Arya Ранфорс  Anemon Kahve
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 607,35 грн 1 891,00 грн
Постільна білизна від турецького виробника Arya - внести в спальню комфорт і прикрасити будь-який інтерєр. Забираючись в затишну і красиву постіль із таким постільною білизною, Ви забудете про все і насолодитеся...
Нещодавно переглянуто
TAC DIGITAL saten Blanche TAC DIGITAL saten Blanche
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 831,50 грн 3 950,00 грн
Порадуйте себе приємною покупкою чудового постільної білизни від відомого турецького виробника. комплект зроблений з тканини сатин, на основі натуральної бавовни, що безсумнівно подарує вам комфорт і затишок під час...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти