Артикул:
18819

Постільна білизна Cotton Box PLAİN RANFORCE evro PETROL

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 94 бали. Ваш кошик буде загальним 94 бали який можна перетворити на ваучер на 94,00 грн.

1 891,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
Підковдра 200x220 см.
Простирадло: 240x260 см.
наволочки: 2 шт. 50x70 см.

Комплект постільної білизни Cotton Box PLA İ N RANFORCE evro PETROL від провідного турецького виробника домашнього текстилю. Виготовлений з 100% натурального бавовняного волокна. Тканина виконання - ранфорс. Виріб комплектується в подарунковій упаковці від виробника. Представлений комплект постільної, виконаний в різних відтінках кольору морської хвилі, заворожує своєю глибиною і яскравістю. Однотонне постільна білизна впишеться в будь-який інтерєр, ставши його яскравою прикрасою. Постіль завжди буде виглядати охайно і красиво, створюючи атмосферу домашнього тепла і затишку.

Завдяки своїм чудовим властивостям, брендове білизна створить оптимально комфортні умови для сну. Матеріал, що використовується - це новий різновид бавовняної тканини. Відмінними рисами ранфорса, є особливе плетіння, яке за своєю щільності випереджає бязь. Для виробництва використовують більш очищені, тонкі і сильно скручені бавовняні нитки. Завдяки цьому, білизна поєднує в собі дивовижну мякість, шовковистість поверхні і підвищену зносостійкість, і міцність. Такий текстиль підходить для щоденного використання, прослужить довгі роки, не втративши при цьому свого первісного зовнішнього вигляду і форми.

Виріб має ряд корисних властивостей, серед яких повітропроникність і гігроскопічність. Легка, повітряна текстура білизни, дозволяє безперешкодно циркулювати повітрю, шкіра буде постійно дихати. Ранфорс здатний вбирати пяту частину вологи від власної ваги, зайва волога виводитися назовні, при цьому поверхню білизни залишається сухою на дотик. Присутній також функція терморегуляції, білизна комфортно для використання як в жарку, так і в холодну пору року. Підлаштовуючись під навколишнє температуру, поверхня подарує приємну прохолоду в спекотні ночі і збереже тепло в холодну пору. Серед достоїнств слід відзначити також нездатність текстилю накопичувати статичну електрику, це благотворно впливає на серцево-судинну систему і весь організм в цілому. Натуральний склад повністю екологічний і безпечний, білизна не викликає алергії і подразнень на шкірі.

Білизна просто у використанні і догляді. На ліжку зберігається гладка поверхня, не утворює складок і не мнеться. Добре переносить часті машинні прання і високі температури. Стійко до сонячного світла і механічного впливу. Швидко сохне в природних умовах.

Купуючи обновку в свій будинок, згадайте про родичів і друзів. Адже постільна - це завжди бажаний і затребуваний подарунок. Презент відрізняється своєю актуальністю і універсальністю. Купити пропоновану продукцію можна в нашому інтернет магазині, оптом чи вроздріб. Це корисне придбання і вигідне капіталовкладення, адже елітне білизна буде радувати свого власника довгі роки активної експлуатації.

Деталі товару
18819

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
КПБ  Laura  Bella  bamboo 3D
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни і дивовижно красивим обємним малюнком Laura Bella bamboo 3D Вам сподобається. Ніжний і струмує сатин приємний на дотик. На такій постільній білизні відпочивати одне задоволення. У...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти