Артикул:
18421

Постільна білизна з покривалом COTTON BOX DELUX PİKE Marla pudra

Немає балів за цей продукт.

Нет в наличии
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розпродано
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис
  • Покривало гобеленові 240х230х1,
  • Підковдра 200х220х1,
  • Простирадло 240х260,
  • Наволочки 50х70 (4 шт)
  • Шикарний комплект постільної білизни Cotton Box DELU PIKE Marla pudra з вишивкою. Від провідного турецького виробника домашнього текстилю, стане справжньою знахідкою для поціновувачів краси і високої якості. Постільна виготовлено з 100% натуральної бавовни, тканина виконання - сатин. Пропонований комплект білизни, забезпечить комфортний відпочинок і гарне самопочуття. Це перш за все обумовлено його чудовими властивостями.

    В виробництві використовується сатинова тканина. Це елітний матеріал, який схожий з натуральним шовком. Виготовляється такий матеріал з високоякісного довговолокнистої бавовни, який відрізняється тонкістю і ніжністю волокон. Завдяки особливому переплетення ниток, поверхня білизни виходить шовковистою, гладенькою з відливом. З виворітного боку тканину Мякенький і шорстка, це дуже зручно для постільної білизни, так як воно не буде скочуватися з ліжка.

    Текстиль має високий ступінь гігроскопічності, терморегуляції і повітропроникності. Білизна здатне поглинати і виводити вологу - це запобігає створення парникового ефекту. Особливо комфортно спати на такій білизні буде в осінньо-зимовий період, так як воно добре зігріває і утримує тепло. Натуральна тканина не викликає алергії і роздратування, підійде для використання людям з чутливою шкірою і дітям.

    Виріб просто в догляді, прати рекомендується в делікатному режимі, можна обійтися без прасування. Швидко сохне і не втрачає своєї привабливості, навіть після багаторазових циклів прання. Відрізняється своєю міцністю і зносостійкість, які досягаються за рахунок високої щільності переплетення ниток.

    Тканина не мнеться, на поверхні не зявляються катишки. З таким комплектом, ліжко завжди буде виглядати акуратною та нарядною. А спати на ній буде одним задоволенням.

    Білизна, має шикарний вигляд. Ніжно рожевий колір в поєднанні з вишуканою вишивкою та мереживом, роблять це білизна воістину королівським. Такий комплект впишеться в будь-який інтерєр, привнесе дух романтики і ніжності, задовольнивши найвишуканіший смак. А покривало, яке виконане відповідно до постільної білизни, яке входить до складу комплекту, завершить всю композицію створену на ліжку, зробить її охайною, доглянутою і красивою.

    Купити такий розкішний комплект постільної білизни можна в нашому інтернет-магазині оптом і в роздріб. Представлений в подарунковій упаковці від виробника. Купуючи текстиль для себе, згадайте про друзів і близьких. Адже це завжди актуальний подарунок для чоловіків і жінок, будь-якого віку і професій.

Деталі товару
18421

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин
склад тканини
бавовна - 100%
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постельное белье Cotton Box SATEN FASHION PEMBE
rating 0 відгуків
0,00 грн
Постільна білизна Cotton Box SATEN FASHION PEMBE від турецького виробника позбавлене будь-яких надмірностей, і створено просто Вашого комфорту. Сатинова тканина подарує вам приємну мякість, чудовий сон і заряд...
Комплект постільної білизни ARYA Magestic Бамбук жаккард з вишивкою Jarmen
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Новий комплект постільної білизни від турецького виробника ARYA , виготовлено з жаккарда і прикрашене вишивкою, подарує здоровий і міцний сон. Тканина з бамбукового волокна дуже мяка, ніжна, швидко вбирає вологу, з...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти