Артикул:
14850

Постільна білизна TAC Leliko

Раді представити Вам веселий дитячий комплект від відомого турецького бренду TAC Leliko. Яскравий малюнок і цікавий сюжет на постільній білизні дозволить Вашій дитині з захопленням готуватися до сну. Вироби виготовлені з якісного бавовни, який вбирає вологу і добре пропускає повітря. Купити дитячий комплект постільної білизни можна оптом чи вроздріб.

Немає балів за цей товар, оскільки знижка вже є.

Встигни купити за знижкою
1 537,65 грн 1 809,00 грн -15%
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1 шт.

Для свого дитини кожен батько хоче вибрати все найкраще. З особливою уважністю слід поставитися до вибору постільної білизни. Сон має велике значення для зростаючого організму. Високоякісний комплект постільної білизни TAC Leliko допоможе створити максимально сприятливі умови для відпочинку. Турецький виробник має бездоганну репутацію і славиться на європейському ринку.

Яскравий дизайн білизни припаде до душі дівчаткам і хлопчикам. Слідом за героями, які зображені на поверхні, дитина відправиться в чудовий світ казок і пригод. На такій білизні будуть снитися по-справжньому солодкі сни. Комплектується текстиль в подарункову упаковку від виробника.

Пропонований комплект пошитий з ранфрса на основі 100% бавовни. Тканина є новинкою текстильної промисловості і вже встигла завоювати любов споживачів. Матеріал прекрасно поєднує в собі легкість і ніжність полотна з його міцністю і довговічністю. Білизна чудово драпірується і не мнеться під час використання. Простирадло оснащена зручною гумкою, яка забезпечує надійну фіксацію на матраці.

Поверхня не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній дитячій шкірі. Білизна вільно пропускає повітря, це виключає виникнення парникового ефекту. Що виділяється тілом волога швидко вбирається і виводиться назовні, при цьому зберігається відчуття сухості поверхні. Текстиль не накопичує статичну електрику, що благотворно відбивається на серцево - судинної і нервової системи. Поверхня має прекрасні властивості терморегуляції. Спекотного літа білизна подарує приємну свіжість, а взимку допоможе утримати тепло.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинне прання при температурі води 30-40 градусів на 600-700 оборотах. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій воді, в подальшому слід використовувати нейтральні миючі засоби. Бажано попередньо вивертати виріб навиворіт, і прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Сушити текстиль слід в добре распрямления вигляді при природних умовах, на свіжому повітрі або в провітрюваному місці. У разі необхідності білизну можна пропрасувати зі зворотної сторони.

У нашому інтернет магазині можна купити чудовий комплект дитячої постільної білизни за доступними цінами, як оптом, так і в роздріб. Модель стане прекрасним вибором для власної дитини. Виріб збереже свій привабливий зовнішній вигляд на довгі роки і не скоро зажадає своєї заміни. Роблячи покупки в власний будинок, згадайте про родичів і друзів. Текстиль є відмінним варіантом подарунка з будь-якого приводу і нагоди. Білизна не має термінів придатності і точно стане в нагоді в побуті.

Деталі товару
14850

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни ARYA Сатин Esmeralda
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
3 216,40 грн 3 784,00 грн
Купити комплект постільної білизни ARYA Сатин Esmeralda - створити неповторну обстановку в спальні. Ви неодмінно полюбите це постільна білизна, його мякість і ніжність. Сатин мякий, гладкий, шовковистий, з матовим...
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-labella
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Відмінний комплект постільної білизни Tivolyo Home Labella зроблений з сатину високої якості на основі натурального бавовняного волокна, безсумнівно подарує Вам чудовий сон і відпочинок. Красиві квіти подарують Вам...
Нещодавно переглянуто
Постельное белье TAC  Leliko Постельное белье TAC  Leliko
Встигни купити за знижкою
rating 0 відгуків
1 537,65 грн 1 809,00 грн
Раді представити Вам веселий дитячий комплект від відомого турецького бренду TAC Leliko. Яскравий малюнок і цікавий сюжет на постільній білизні дозволить Вашій дитині з захопленням готуватися до сну. Вироби...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти