Артикул:
14845

Комплект постільної білизни TAC Disney Monster high best friends

Представляємо Вам дитяче постільна білизна від відомого турецького бренду. З таким дитячим постільною комплектом TAC Disney Monster high best friends Ваша дитина буде в захваті. Яскраві малюнки з улюбленими героями і мякий матеріал забезпечать Вашому чаду приємні і чарівні сни. У комплект входить підодіяльник, простирадло на гумці і наволочка в одному стилі.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 90 бали. Ваш кошик буде загальним 90 бали який можна перетворити на ваучер на 90,00 грн.

1 809,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 160 х 220

Простирадло на гумці - 100 х 200

Наволочка - 50 х 70 х 1 шт.

Сон надзвичайно важливий для кожної людини, і особливо для зростаючого дитячого організму. Спати на високоякісному турецькому білизна комфортно і зручно. Текстиль відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки, що підтверджено сертифікацією.

Комплект постільної білизни TAC Disney Monster high best friends виконаний в яскравих малинових кольорах. Центральним є зображення улюблених героїнь дитячого мультсеріалу про фантастичних дівчат - монстрів. Білизна точно припаде до душі дівчаткам і стане яскравою родзинкою спальні. Поставляється текстиль в подарунковій коробці з фірмовим логотипом.

Ранфорс, є новою розробкою фахівців текстильної промисловості. Тканина чудово поєднує в собі мякість і міцність полотна. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві спеціально оброблених бавовняних ниток. Білизна ніжне і приємне на дотик. Простирадло оснащена еластичною гумкою, що забезпечує надійну фіксацію білизни. Текстиль красиво драпірується і практично не мнеться, ліжко буде виглядати свіжо і акуратно.

Натуральний екологічно чистий склад без сторонніх домішок і добавок не викликає алергії і подразнень на шкірі. Це дуже важливо адже постільна має тривалий контакт зі шкірою. Пориста структура бавовняного волокна забезпечує високу аерацію, повітря вільно вентилює, дозволяючи шкірі насичуватися киснем. Підтримується оптимальний температурний баланс. Завдяки високій гігроскопічності поверхні, що виділяється тілом волога швидко ліквідується. Виріб не накопичує статичну електрику і пил.

Текстиль з ранфорса простий в побуті і легко переносить часті прання. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Для продовження терміну експлуатації і збереження нового зовнішнього вигляду слід використовувати неагресивні миючі засоби без вмісту барвників та відбілювача. Текстиль стійкий до впливу ультрафіолетових променів і швидко сохне в природних умовах. Поверхня легко прасується при середній температурі праски.

Купити прекрасний комплект постільної білизни для дівчинки можна, як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет магазині. Доступні ціни зроблять покупку вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет. Текстиль прослужить довгі роки найактивнішою експлуатації і не скоро зажадає своєї заміни. Слід зазначити, що постільна білизна стане прекрасним подарунком для дітей і підлітків з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то Новий рік або День народження.

Деталі товару
14845

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Love You КПБ сатин кружево
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Купити світло-сіре постільна білизна про турецького виробника Love You - внести витонченість в класичний інтерєр Вашої спальні. Чудове мереживо викличе захоплення, а міцний сатин високої якості подарує мякі і...
Комплект постільної білизни сатин з мереживом, TF B 0012 N
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни з високоякісного сатину в поєднанні з мереживом створить неповторний стиль Вашої спальні. Купити таке постільна білизна - внести красу, затишок і комфорт у Ваш будинок. Сатин міцний, мякий,...
Постільна білизна Tac Ranforce My Little Pony Stars
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS.NV.TK My Little Pony Stars стане найулюбленішим комплектом для Ваших маленьких любителів мультфільмів про веселих і життєрадісних чарівних поні. Комплект...
Нещодавно переглянуто
Комплект постельного белья TAC Disney Monster high best friends Комплект постельного белья TAC Disney Monster high best friends
rating 0 відгуків
1 809,00 грн
Представляємо Вам дитяче постільна білизна від відомого турецького бренду. З таким дитячим постільною комплектом TAC Disney Monster high best friends Ваша дитина буде в захваті. Яскраві малюнки з улюбленими героями...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти