Артикул:
14756

Постільна білизна Tivolyo Home CRISANTEM

Пропонуємо вам гарне постільна білизна від турецького виробника з оригінальним дизайном і високою мякістю тканини. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину-люкс для вашого максимально приємного сну і відпочинку. Подарункова упаковка від виробника. Постільна білизна можна як оптом, так і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 243 бали. Ваш кошик буде загальним 243 бали який можна перетворити на ваучер на 243,00 грн.

4 871,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 + 5 х 2

Наволочка - 50 х 70 х 2

Хороший міцний сон є одним з найголовніших умов для здоровя людини. В середньому уві сні ми проводимо третину свого життя. Високоякісний турецька текстиль допоможе облаштувати максимально сприятливі умови для відпочинку. Постільна білизна Tivolyo Home CRISANTEM огорне ніжним хмарою турботи і затишку.

Текстиль має гарне дизайнерське оформлення, білизна виконано у відтінках бузкового кольору. Лицьова сторона підодіяльника і наволочок прикрашена великим квітковим принтом. Комплект виглядає оригінально і стане прекрасним доповненням будь-якого інтерєру. Поставляється білизна в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Білизна пошито з сатину де люкс до складу тканини входить 100% натуральний екологічно чиста бавовна. Виріб не викликає алергії і подразнень навіть на самій ніжній шкірі. Лицьова сторона текстилю володіє благородним атласним блиском і за відчуттями дуже нагадує натуральний шовк. Білизна гладеньке і ніжне, подарує масу приємних тактильних відчуттів. Внутрішня сторона сатину матова і шорстка, це забезпечує хороше зчеплення з поверхнею матраца, білизна не сковзається і не сповзає з ліжка.

Пропонований текстиль володіє всіма корисними якостями натуральної бавовни. Білизна вільно пропускає повітря і швидко вбирає виділяється тілом рідину. Таким чином, підтримується оптимальний тепловий баланс. Текстиль не накопичує статичну електрику і пил.

Виріб просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Перед першим використанням білизну можна прополоскати в чистій прохолодній воді. Надалі для підтримки чистоти рекомендується прання на 600-700 оборотах при температурі води 30-40 градусів. Попередньо білизна бажано вивертати навиворіт і використовувати неагресивні миючі засоби. Сушити виріб слід при природних умовах в распрямления вигляді. Поверхня добре зберігає свою форму і гладкість поверхні, білизна рідко потребує прасування. У разі необхідності текстиль можна пропрасувати зі зворотної сторони на середній температурі праски.

У нашому інтернет магазині можна купити прекрасний комплект постільної білизни за доступною ціною, як оптом, так і в роздріб. Модель стане справжньою окрасою спальні і порадує близьких людей. Придбання зявляться вигідним капіталовкладенням в сімейний бюджет, текстиль прослужить борги роки і не скоро зажадає своєї заміни. Слід зазначити, що постільна білизна це відмінний варіант дорогого подарунка для родичів і друзів. Такий презент характеризується своєю універсальністю та актуальністю. Білизна не виходить з моди і не має термінів придатності, текстиль стати в нагоді в кожному будинку і буде з задоволенням використовуватися. Подарувати білизну можна з будь-якого приводу, будь то Річниця весілля, ювілей, Новосілля або будь-яке інше урочиста подія.

Деталі товару
14756

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
сатин deluxe
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
Цифрові технології
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Комплект постільної білизни Конкур BV B 0082
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Постільна білизна з вражаючим, обємним зображенням коней - додати яскраву деталь в інтерєр спальні. На такій постільній білизні Ваш відпочинок буде спокійний і комфортний. Сатин мякий, міцний, приємний на дотик....
Комплект постільної білизни Love You страйп синій 16
rating 0 відгуків
0,00 грн
Холодний синій відтінок в новому постільній білизні від торгової марки і виробника Love You стане відмінним доповненням інтерєру в світлих тонах. Комплект постільної білизни зроблений дуже якісно з кращих матеріалів....
Love You КПБ  Жаккард  2-11
rating 0 відгуків
0,00 грн
Купити шикарний комплект постільної білизни Love You Жаккард 2-11 з рельєфним малюнком - зробити спальню розкішної, подарувати спокійний сон і повноцінний відпочинок. Постільна білизна зроблено з 100% бавовни високої...
Нещодавно переглянуто
postelnoe-bele-tivolyo-home-crisantem postelnoe-bele-tivolyo-home-crisantem
rating 0 відгуків
4 871,00 грн
Пропонуємо вам гарне постільна білизна від турецького виробника з оригінальним дизайном і високою мякістю тканини. Постільна зроблено з мякого і міцного сатину-люкс для вашого максимально приємного сну і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти