Артикул:
14752

Комплект постільної білизни Tivolyo Home DAMASK рожевий

Оригінально прикрашений комплект постільної білизни від турецького виробника, подарує вам приємний сон і відпочинок на мякому ранфорса високої якості. Комплект зроблений на основі мякого турецького бавовни, що забезпечує високу щільність тканини і її довговічність. Подарункова упаковка від виробника. Постільна білизна можна оптом і в роздріб в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 152 бали. Ваш кошик буде загальним 152 бали який можна перетворити на ваучер на 152,00 грн.

3 049,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Як приємно після трудового дня опинитися в теплій і мякій постелі. Комплект постільної білизни Tivolyo Home DAMASK допоможе створити максимально сприятливі умови для сну і відпочинку. Текстиль від провідного турецького виробника відповідає європейським стандартам якості і безпеки. До складу входить 100% бавовна. Модель виконана в красивому відтінку рожевого кольору, поверхня прикрашена колоритним східним орнаментом. Комплект виглядає дуже дорого і здатний прикрасити інтерєр будь-якої спальні. Поставляється в подарунковій упаковці з фірмовим логотипом.

Ранфорс, це новий різновид бавовняної тканини, яка володіє прекрасними експлуатаційними властивостями. Матеріал чудесним чином поєднує легкість і мякість полотна з міцністю і високою зносостійкістю. Такий ефект досягається завдяки використанню у виробництві сильно скручених бавовняних ниток. Білизна подарує масу приємних тактильних відчуттів і емоцій. Текстиль прекрасно драпірується і не мнеться під час використання. Постіль буде виглядати охайно навіть без декоративного покривала.

Екологічно чистий склад не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна рекомендовано для щоденного використання. Поверхня не накопичує статичну електрику і пил, що сприятливо відбивається на серцево - судинній системі. Виріб вільно пропускає повітря і володіє високою гігроскопічністю. Що виділяється тілом волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Головною особливістю ранфорса вважається його властивість підлаштовуватися під температуру в кімнаті і зберігати оптимальний тепловий баланс.

Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання. Будь-які забруднення легко відпираються при температурі води 30-40 градусів. Перед першим використанням текстиль можна прополоскати в холодній воді. Надалі слід використовувати нейтральні миючі засоби без відбілювача і барвників. Для збереження нового зовнішнього вигляду рекомендується вивертати білизна навиворіт перед пранням і прати окремо від речей з металевою фурнітурою. Виріб швидко сохне при природних умовах і не піддається впливу сонячних променів. Поверхня легко прасується при середній температурі праски.

У нашому інтернет магазині пропоновану модель шикарного постільної білизни можна купити оптом і в роздріб. Виріб стане чудовим вибором для оформлення власної спальні. Слід зазначити, що домашній текстиль є універсальним подарунком для родичів і друзів. Білизна не має термінів давності і точно в нагоді в побуті. Такий презент можна піднести на Ювілей, Новий рік, Весілля і з будь-якого іншого приводу і урочистої нагоди.

Деталі товару
14752

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
Постільна білизна Tac Ranforce Disney Rapunzel
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект дитячої постільної білизни Tac Ranforce LIS NEV.TK Disney Rapunzel красиве і якісно виконане постільна білизна для Вашої принцеси. Таке постільна білизна буде виглядати дуже красиво в будь-якій дитячій...
Комплект постільної білизни Дика свіжість BV B 0086
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Гарний комплект постільної білизни Дика свіжість подарує неймовірну легкість і мякість під час відпочинку. Купити постільну білизну з сатину - створити прекрасну атмосферу в спальні. Сатин ніжний, міцний, витримує...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-damask-rozovyj komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-damask-rozovyj
rating 0 відгуків
3 049,00 грн
Оригінально прикрашений комплект постільної білизни від турецького виробника, подарує вам приємний сон і відпочинок на мякому ранфорса високої якості. Комплект зроблений на основі мякого турецького бавовни, що...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти