Артикул:
14727

Комплект постільної білизни Tivolyo Home FIORE PEMBE

Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home FIORE PEMBE від відомого турецького виробника. Постільна білизна зроблено з мякого ранфорса високої щільності, що подарує вам чудовий сон і відпочинок. Гарний малюнок прикрасить вашу ліжко і спальню. Постільна білизна Tivolyo Home ви можете оптом і в роздріб , в нашому інтернет-магазині sweet-home.com.ua.

Купуючи цей товар, ви можете зібрати до 152 бали. Ваш кошик буде загальним 152 бали який можна перетворити на ваучер на 152,00 грн.

3 049,00 грн
Сітка розмірів
Women's clothing size
SizeXSSML
Euro 32/34 36 38 40
USA 0/2 4 6 8
Bust(in) 31-32 33 34 36
Bust(cm) 80.5-82.5 84.5 87 92
Waist(in) 24-25 26 27 29
Waist(cm) 62.5-64.5 66.5 69 74
Hips(in) 34-35 36 37 39
Hips(cm) 87.5-89.5 91.5 94 99
How To Measure Your Bust

With your arms relaxed at your sides, measure around the fullest part of your chest.

How To Measure Your Waist

Measure around the narrowest part of your natural waist, generally around the belly button. To ensure a comfortable fit, keep one finger between the measuring tape and your body.

Розмір - Комплектація
На данний момент відгуків немає
У обране0
Порівняти0
Додати до списку бажань
Опис

Підковдра - 200 х 220

Простирадло - 240 х 260

Наволочка - 50 х 70 х 2

Сон надзвичайно важливий для життєдіяльності кожного людини. Під час відпочинку організм відновлює свої сили, ось чому так важливо створити максимально комфортні умови для сну. Постільна білизна від відомого турецького виробника відповідає високим стандартам європейської якості і безпеки. Пропонований текстиль здатний задовольнити найвимогливіших покупців.

Комплект постільної білизни Tivolyo Home FIORE PEMBE виготовлений з 100% натурального екологічно чистої бавовни. Мякий і ніжний ранфорс не викликає алергії і подразнень на шкірі. Білизна подарує масу приємних тактильних відчуттів. Виріб має гарний дизайн і прекрасно доповнить будь-який інтерєр спальні. Білосніжний фон прикрашений гарними бузковими квітами і в польоті над ними метеликами.

Ранфорс - це новий різновид бавовняної тканини, яка ідеально підходить для пошиття постільної білизни. Справа в тому, що для виробництва використовують сильно скручені бавовняні нитки, завдяки такій технології тканина має підвищену зносостійкість. При цьому текстиль мякий і ніжний на дотик, по відчуттях нагадує поплін. Поверхня володіє всіма корисними якостями натурального волокна. Виріб вільно пропускає повітря, дозволяючи шкірі дихати і в повній мірі насичуватися киснем. Зайва волога швидко абсорбується і виводиться назовні. Білизна не накопичує статичну електрику.

Виріб з ранфорса характеризується міцністю і довговічністю. Білизна просто в побуті і не вимагає спеціального догляду. Для підтримки чистоти і гігієнічності підійде машинна і ручна прання при температурі води 40 градусів. Рекомендується використовувати неагресивні миючі засоби, без вмісту відбілювача і барвників. Сушити білизну слід в провітрюваному місці або на відкритому повітрі, ретельно розпрямивши поверхню. У разі необхідності виріб можна пропрасувати зі зворотної сторони.

Прекрасний комплект постільної білизни можна купити за доступною ціною оптом і в роздріб, в нашому інтернет магазині. Текстиль стане чудовим вибором для власного користування і порадує всіх членів сімї. Постільна білизна послужить чудовим варіантом подарунка для родичів і друзів. Виріб стати в нагоді в кожному будинку, і довгий час буде нагадувати про турботу і добрий смак свого дарувальника. Такий презент відрізняється своєю універсальністю. Комплект можна піднести з будь-якого приводу і урочистої нагоди, будь то День народження або Новий рік.

Деталі товару
14727

Характеристики

категорія товару
Постільні комплекти
Тканина
ранфорс
наволочки
50 * 70
склад тканини
бавовна - 100%
Спосіб забарвлення
набивний (друкований)
Упаковка
подарункова від виробника
Країна виробник
Туреччина
Відгуки

Натисніть тут, щоб залишити відгук

6 інших товарів в цій категорії:
TAC BABY MICKEY SKETCH
rating 0 відгуків
1 217,00 грн
Постільна білизна TAC BABY MICKEY SKETCH із зображенням відомого героя мультфільмів - подарувати малюкові чудовий настрій і комфортний сон. Виконано з натуральної бавовни високої якості, щільне, мяке, приємне на...
Комплект постільної білизни Bella Dona сатин Туніс B 0047
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Яскраве і цікаве постільна білизна з сатину в марокканському стилі приємно прикрасить інтерєр вашої спальні. Вироблене турецьким виробником і сатину високої якості, воно буде радувати вас відмінною мякістю тканини....
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-sera
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Комплект постільної білизни Tivolyo Home Sera подарує Вам справжнє весняне настрій, мяка тканина ранфорс зроблена з турецького бавовни, що забезпечує високу міцність і мякість. Постільна прикрашено гарними квітами...
Комплект постільної білизни Love You сатин "Легкість"
rating 0 відгуків
Розпродано
0,00 грн
Набір постільної білизни Love You сатин "Легкість" , виконаний в світло-зелених тонах, прикрашений світло-бузковими і бежево-рожевими квітами, стане яскравим і красивим акцентом у Вашій спальні! Зворотний бік...
Нещодавно переглянуто
komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fiore-pembe komplekt-postelnogo-belya-tivolyo-home-fiore-pembe
rating 0 відгуків
3 049,00 грн
Пропонуємо вам чудовий комплект постільної білизни Tivolyo Home FIORE PEMBE від відомого турецького виробника. Постільна білизна зроблено з мякого ранфорса високої щільності, що подарує вам чудовий сон і...

Параметри

Меню

Створіть обліковий запис для збереження обраних товарів.

Увійти

Створіть обліковий запис для користування списками бажань.

Увійти